Vad är TimeattackNU.se?

TIMEATTACKNU.se är arrangörer av Motorsport med brinnande intresse för trackdays, performance bilar i alla dess former; och speciellt konceptet ”Time Attack”.

Vi har tillsammans bred erfarenhet som organisatörer av många av de mest uppmärksammade trackday-eventen runt om i Sverige, t.ex JDM Face off:


JDM Face-Off Time Attack 2010 @ Mantorp Park from Superior Media on Vimeo.

Under sex år har TimeAttackNU.se arrangerat Sveriges Mästerskap i Time Attack, och kommer till 2018 höja ribban ytterligare för att bli den sanna formen av racing för gatbilar.

Där finner du allt det senaste inom Time Attack i Sverige levererat direkt till din mailkorg regelbundet.

VÅRAN FACEBOOK ger dig chansen att interagera direkt med oss och andra Time Attack entusiaster i Sverige, gå in och ”Gilla” redan idag!

Vad är ett ”Time Attack” race / event:

Denna tävlingsform har sitt ursrpung under många år i Japan, där organiserade event för diverse motor optimerings företag lade grunden för det som skulle bli en sport.

Stora namn som HKS, Top Secret, Mines, RE-Amemiya och JUN Auto har länge jämfört och tävlat om vem som hade byggt den ”snabbaste gatbilen”; utan principiellt några begränsningar mer än R-däck.

Tävlingsformen är enkel, Time Attack är ett så kallat ”kvalrace” där snabbaste varvet vinner.

Du tävlar inte mot andra på banan, utan i själva verket skoningslöst mot klockan. Snabbast tid på de försök man får på sig vinner!

Under de senaste åren har Time Attack blivit uppmärksammat som en av de mest växande motorsporterna i världen.

En form av motorsport där föraren och bilen måste ligga på topp när det gäller. Ingenting får lämnas åt slumpen, är du snabb nog och har nerverna att anta utmaningen…?

Vill du får en glimt av vad Time Attack är? Klicka in på följande länkar från internationella tävlingar som genomförts: