3hNU.se tävlingen på Kinnekulle 11 juni ställs in: ”Ett kvalitets och pandemi-beslut”

Nästkommande Time Attack sker 11 – 13 juni på en av de riktigt klassiska banorna för bankörning i Sverige: Kinnekulle Ring. 
 
Inplanerat i den traditionella långhelgen med hela tre dagars körning, var en fortsättning på www.3hNU.se med en singeltävling för 3-timmars raceformatet, som erbjöd prisvärd körning och enkel aktivering för team i Time Attack för sina partners/mekaniker.
 
Då vi ännu är i en rådande pandemi och för att ytterligare satsa ännu mer på att få in nya ansikten att prova på våra Time Attack-event, beslutas nu att den tävlingen ställs in. 
 
(Många glada entusiaster fick prova på vårt enkla 3hNU.se koncept 2020)
 
”Det är intetsägande att beklaga sig över hur den rådande och segdragna pandemin påverkar vår vardag och naturligtvis alla typer av arrangemang. 
 
Vi känner efter en lyckad men strikt premiär på Knutstorp i avseende till Covid-åtgärderna, vi ska fortsätta ta ett stort ansvar i detta.
Där känns det som att långlopp i ett team är något man skulle kunna ifrågasätta- även om vi är säkra på att det går sköta på ett tryggt sätt. 
 
Men i slutändan vill vi prioritera och visa, att den enorma uppslutning vi haft från våra lojala Time Attack-förare inför denna säsong; med bl.a. rekordmånga bokade PRO-paket… att vi alla värnar om kvalitet och där är körtid otroligt viktigt. 
 
Därför ställer vi in 3hNU-racet och utökar med testtid även på fredagen, liksom gör aktiveringar för att få in nya ansikten prova på våra event.” 
    – Mikael A. Jarosinski , ansvarig Promotor TimeattackNU.se 
 
Alla de som anmält sig kommer erbjudas ersättande körning eller full återbetalning. 
 
Redan nu kan man boka styckplatser till Rond 2 Time Attack med tillhörande t v å TA Testdagar: BOKA HÄR (KLICKA!)
Bl.a. den testdagen fredag, som för de som aldrig provat våra evenemang får bokas för ett attraktivt pris.
Det finns även möjlighet få hjälp av klassvärdar och instruktörer på plats, allt för att enkelt komma in i gemenskapen. 
 
Kontakta oss gärna på anmalan@timeattackNU.se så kan vi ringa upp dig om du har några frågor. Går även bra lämna intresseanmälan via hemsidan under fliken ”ANMÄLAN”. 
 
För direktkontakt ring eller skicka SMS till ansvarig promotor Mikael: +46738121190.