#108 DANIEL WIGREN

En målinriktad och analytisk förare som till vardags jobbar som servicesnickare. Ifrån att vara en oerfaren debutant 2014 i King of Mantorp till att nu driva familjeteamet Wigge Racing och skapat en av Sveriges snabbaste FWD bilar.


Historian hittills:

Gjorde debut i King of Mantorp 2014 av en slump då jag blev inbjuden att prova på. Körde min Saab 9-3 dit utan att ens veta vad Time Attack var men fastnade direkt för tävlingsformatet och serien.

2015 anmälde han sig till full säsong, läste på om racing för att utveckla bilen, körningen och ett Team växte sakta fram. 2019 fick han kliva upp på pallen för första gången och slutade på en fjärde plats totalt i Club Challenge. Daniel och hans familj fick även ta emot pris för ”Årets Team”.

Med den erfarenheten sattes nya mål och bilen plockades ned i molekyler för att byggas upp på nytt. Denna gång för att köras på slicks i Pro Mod, med kolfiberdelar, mer effekt och med en satsning att slå varvrekord. 2022 blev bilen klar, tester har körts och även två inhopp i serien hanns med. Nu är bilen och teamet redo för full säsong 2023. 


 


Här kan du följa Daniel:

   


Vi stöttar Daniel: