NYHET! SVERIGES NYA *LIVE* VODCAST: För dig som älskar bankörning & snacka varvtider

Avsnitt 3:

 
 ”YOUNG GUNS” & ÅTERFÖDSEL I TA.
Vi pratar om och med den yngre generationens förare. Broms Panik berättar även om hur de stöttar vår nya ungdomssatsning.
 

Avsnittets gäster blir: Ellie Brismar, Alexia Danielsson – LXI 61 och hennes far Alx Danielsson och Johan Lagerström från Broms & Panik.

– En av Time Attacks nykomlingar inför 2024 är 23 åriga Maskiningenjörsstudenten Ellie Brismar från Jönköping. Hon är med i veckans avsnitt och berättar bl.a. om varför hon har valt att köra Time Attack.
– En Sveriges bästa racingförare Alx Danielsson gästar morgondagens vodcast tillsammans med sin dotter Alexia Danielsson – LXI 61. Vi har fått äran att följa detta radarpar på nära håll under några år och nu ska ni följare få en närmare titt på deras resa fram tills nu och vad framtiden har att erbjuda.
– Den tredje gästen för kvällens vodcast är Johan Lagerström, mannen bakom Broms & Panik som stöttar den nya ungdomssatsningen i Time Attack. Han kommer själv få berätta mer om vad detta innebär och varför han väljer att ge yngre förmågor en chans.


Livesändning från Custom Motor Show


Avsnitt 2:

 
”SVE vs FIN – Rivaliteten i Norden återuppstår 2024 på KoM”:
Vi har för första gången sedan 2019, fått komma tillbaka till Mantorp med vårt paradevent, ”King of Mantorp” på en lördag (29 juni).
Under vintern har vi jobbat fram en hel del spännande gästteam och förare som redan anmält sig.
 
Vill ni vara med i utvecklingen av vår nya VODCAST för Sveriges alla banälskare, så hoppa med nästa måndag 25 mars 20.00.
Den sänds på Youtube samt på vår Facebook. Live och ocensurerat, redo för dina frågor direkt.
 
Temat kommer vara att släppa en rad trevliga nyheter inför KoM, prata om Finska legender i Time Attack- samt introducera lite Bastu-älskande vänner i sändningen. 
Micke (som gör ”comeback” medialt efter längre uppehåll) och Henrik ”Cammo” Ryberg tjötar med dom under drygt 1.5 timme.
 

Avsnitt 1:

Del 1

Del 2

 
Vi presenterar stolt ett av vinterns stora projekt som TimeattackNU-seriens mediapartner Superior Media, jobbat med att släppa inför årets säsong av Sveriges snabbaste gat, sport och extrembilar. Här ska än en gång förare och bilbyggare mötas, för att sätta varvtider på landets mest relevanta banor under sommaren 2024. 
 
Denna nya ”Vodcast” blandar friskt ihop det personliga från podcast-fenomenet, kombinerat med inspiration från ett klassiskt gränssnitt som  TV-sändningar inom främst sportens värld använt sig av. 
 
Vi skapar detta (just nu titellösa) program för att anpassa oss till den nya tiden av digitalt mediainnehåll, som ska vara enkelt att producera, aktuellt och därmed än mer känsla och äkthet i sitt innehåll när det trots allt spelas in LIVE. 
Samtidigt är en högprioritering att det är maximalt tillgängligt för alla dess följare som enkelt också kan engagera sig.
 
”Vad jag mest ser fram emot, är att se om visionen om att hitta den bästa kompromissen av jordnära och enkelt involvera sig i innehåll… kommer tilltala ”Voddens” följare. 
De ska mycket enkelt kunna påverka och engagera sig före, efter… men viktigast ändå *LIVE*, under själva sändningen. Det känns märkligt nog, som något väldigt få, särskilt inom motorsporten, vågat sig på.
 
Vi har grubblat och provat ut mycket digital teknik inför premiären, nu känner vi det är dags kasta sig ut i arenan & verkligheten.
Vi får låta folket vara de som hissar & dissar oss fram till fortsatt utveckling. Vår nyfikenhet trumfar ängslan att göra ”fel” och bli kritiserade.
 
 
Jag hoppas de som älskar bankörning och särskilt ni som diskuterar riktiga varvtider i evighet, gillar initiativet att vi försöker fylla ett hål i internets annars överfulla mängd av innehåll- slut upp bakom oss dessa första två pilotavsnitt så ska vi göra vad vi kan för att samla all feedback vi kan under två testprogram framöver.”
    – Mikael A. Jarosinski, Ansvarig Promotor och Vodcast-organisatör TimeattackNU.se/Sveriges Snabbaste.  
 
Programmet kommer ledas av ”The voice of TANU” Henrik ”Cammo” Ryberg, som sedan Hedenhös tid (relativt sett) varit med på Svenska Trackday-scenen och aktivt ”poddat” om livsstilen runt garaget, bandepån och allt annat smått som stort i intriger som hör till. 
 
Till sin assistans har han redan nämnde organisatör Mikael, som ihop med producent David Johansson på Superior Media; står för en slagkraftig och omöjlig att kränka, trio bakom programmet.
 
Ni som följer detta och vill offra någon timme ett par gånger i månaden, liksom skriva ett par rader av hyllande eller svidande kritik efter varje program… varmt välkomna till en ny digital typ av gemenskap som vi lovar blir rik på skratt!
 

TABLÅ (mer info om varje avsnitt får du i våra sociala medier (FACEBOOK eller INSTAGRAM):

EP1 (Torsdag 22 feb 20.30): Framhjuldrift på bana – Sveriges FWD-kungar & deras tips till nybörjare!
EP2 (Torsdag 7 mar 20.30): SWE vs FIN på bana – *BOMBEN* inför ”King of Mantorp” 2024 samt historien bakom rivaliteten
 

VAR SER JAG DETTA?

 

JAG VILL SÄTTA PB PÅ KINNEKULLE, MANTORP ELLER GELLERÅSEN SOMMAREN 2024: