#14 JOHAN PALMQVIST

En otroligt dedikerad och racing-älskande Skåning som byggt på sin dröm och vision under flera år. Redan som rookie lyste hans noggrannhet och prioritering av ordning samt professionell profil igenom. Också någon som förstått vikten av bra media, se därför den dokumentär som gjorts om Johans uppstart i Time Attack för att lära känna han mer.


Historian hittills:

Följde sina drömmar och efter trevandes prov på en av våra testdagar, till att säsongen efter närma sig pallplats mer och mer… så vart Johan champion i Club 2020 och fullföljde en stor del av sin racingdröm.
Efter den succésäsongen med bl.a. flera varvrekord i klassen Club, så har han laddat om och fortsatt utveckla sin BMW E46 M3. 2020 var det dags för comeback och då några snäpp vassare i Club Challenge. Ett år som skulle vara ett ”test år” resulterade i P4 i klassen med tre pallplatser varav en vinst på Falkenbergs Motorbana.

Inför 2023 är det dags för Johan att damma av sin E46 M3 CSL Motorsport. Det är en av 60 tillverkade BMW Motorsport VLN karosser. Ska bli intressant att se  han ta ännu ett steg upp på stegen och utmana alla Porschar och andra superbilar i Pro Street.Här kan du följa Johan:


Vi stöttar Johan: