#66 DENNIS LUNDGREN

Med sin viljestyrka och påhittighet har gruppchefen inom fastigheter/underhåll, redan i sina förberedelser visat upp starka resultat under inhopp i serien. Detta blir Dennis officiella debutsäsong som serietävlande i Time Attack och hans driv att snabbt komma framåt i utvecklingen av sin Corvette, kommer göra han ett stort hot i toppen omgående.


Historian hittills:

Började köra Go-kart i 8 års åldern och tävlade i MKR-serien tills han senare gick över till bilracing. Gjorde debut med en S60 i Club Challenge, men tog sedan över en annan förares Corvette C6 Z06 bygge… som han rakt av under fler säsonger byggt om och testat ut. Väckte mångas ögon med snabba tider utom tävlan i sitt testande förra säsongen, avslutade med gästspel i de absolut högsta klasserna där bilen trots sin gatvänlighet hängde med i toppen.

Fun fact: Är den enda deltagaren i historien som lämnat WO och gett bort sin placering till en förarkollega, då han tyckte synd om alla tekniska haverier denna haft. Trots enorm vinnarskalle också en sportsman.Här kan du följa Dennis: