#777 ROBIN SKÄLHAMMAR

Orädd och fokuserad profil som får räknas som en av ledarna i ”Skälhammar-familjen”. Enormt bilintresse som sträcker sig bakåt många år. Gift med ”Madde” Skälhammar och jobbar till vardags med brunnsborrning i egna familjeföretaget.


Historian hittills:

Många års erfarenhet och priser från rallycross både som Junior och i supernationell senior . Gjorde debut i Time Attack 2018 som wild card efter att ha följt serien ett tag med en ny Focus RS, året efter anmälde han sig för en full säsong. ”Ingen mer Fård på vår gård” vart melodin efter det, där han liksom frun Madde inte hade några framgångar med bilmodellen. Har sedan dess provat olika bilar, som alltid pressats till en hög trimspec… med en del otur som alltid kommer på köpet av det.

Han plockade ett par pallplatser under sina första säsonger men när han såg en tidigare mästarbil (Jonas Pentell, Pro Street 2020) till salu slog han till. Porschen tog honom till serievinst säsongen 2022 men Robin nöjer sig inte där utan siktar på att försvara sin titel under 2023 med att vinna samtliga tävlingar.Här kan du följa Robin:


Vi stöttar Robin: