#82 TONY JOHANSSON

Tony är professionell mekaniker på Sterman Motorsport, en av Sveriges mest etablerade VW/Audi tuners bland annat. Han har en gedigen bakgrund inom Karting, även om han själv är ytterst blygsam om att erkänna sin förarkompetens. ”Silent but deadly” hör man ofta i action-filmer, ser man Tonys resultat under sin debut som Wild Card där han ödelade konkurrensen på t.ex. Gelleråsen så stämmer det väl in på denna trevlig och jordnära Stockholmare.


Historian hittills:

I sin debut visade han direkt att han är en vass chaufför och kunde med sin BMW ta andraplatsen på Mantorp Park. På Gelleråsen blev det en ny andraplats första tävlingsdagen, för att sedan på finalformen som verkligen sållar fram vinnares nerver… ta P1 i SuperLaps.

Tillsammans med Continental gör i år Tony en unik satsning i ”nya” Club där han väljer däcktillverkarens avancerade gatdäck mot övrig konkurrens som kör på riktiga R-däck. Att redan på premiären ha visat hur långt det håller genom att kliva upp på pallen (P3) visar att både Tony och Continental = En stark kombo.Här kan du följa Tony:

 


Vi stöttar Tony: