Deadline närmar sig! Nu fyller vi sista platserna på Rudskogen och Mantorp tillsammans!

Med bara dagar kvar att kunna ANMÄLA SIG TILL RUDSKOGEN & MANTORP så kryddar vi till det hela lite för att fylla de sista platserna på dessa events!

För att förstå hur mycket vi värdesätter folks lojalitet och tilltro, så har TA.nu crew beslutat att samtliga som anmält sig till denna säsongs race- kommer bli avtackade med lite bättre förutsättningar säsong 2013.

Vi är otroligt tacksamma för alla som redan nu bygger inför säsong 2013 och uttryckt att ni "är med oss nästa år"; men vi anser att de som redan i år hoppat på skall tackas för det.

Samtidigt som det blir en uppmuntran för er som tvekar, att faktiskt ANMÄLA SIG och vara med om ens för bara upplevelsen redan nu.

Läs vidare och tänk på att deadline är nu på lördag 11 Augusti för anmälan!

– – – – –

1. Alla som är anmälda denna säsong har förtur på startnummer 2013.

2. Vid eventuell fullbokning i någon klass går deltagare i Time Attack denna säsong först, i andra tur de som åkt på en "trackday" med oss- och sedan enligt "först till kvarn" & reservlista.

3. Samtliga som anmäler sig är med i utlottningen av en GoPro kamera sponsrad av RAIDOPOWER. Efter säsongen utvärderas vilka som varit goda ambassadörer för serien, och därefter dras ett namn.

Därför uppmuntras att kompisgäng lämnar referens eller att om du värvat in en kompis den uppger dig. Mer info om detta initiativ kommer i nyhetsbrevet (som ni skriver upp er till på hemsidan nere till höger).

– – – – –

Vi tackar givetvis alla de som stöttar oss, och en del i att vi snabbt ökat intresset är VÅR FACEBOOK (KLICKA!). Därför är vi otroligt glada över att ni sparar bilden i inlägget och lägger den på forum etc, eller "Delar" den på Facebook  från:

http://www.facebook.com/Timeattacknu

– – – – –

Då ser vi till att få till ett riktigt roligt startfält till både Rudskogen 17 Aug och Mantorp 25 Aug.

Vid minsta frågor om att anmäla sig, tveka inte att ringa Micke (+46738121190).