En storm är på väg; Åge Flugres Supra i kolfiber till TimeAttack.nu på Rudskogen 17 Augusti

Ni som törstat efter att se varför vi valde att sätta ett datum på vackra Rudskogen Circuit i Norge får eran aptit mättad idag.

Nu avlöjar vi en deltagare som skrivit upp sig för att försvara de norska färgerna där- Åge Flugre och hans råa Toyota Supra i kolfiber!

Vi stötte på denna best under Gatebil Mantorp då den till vardags tävlar i deras ”Extreme”-serie. Det är en alldeles underbart unik skapelse, vars nakna kolfiber i solljus och skugga skiftar mellan ett mystiskt matt kreatur- till att skimra som en Onyx ädelsten.

Givetvis var en av våra fotografer under SUPERIOR SELECTED fanan framme och snappade upp den för en mini-feature, och vi väljer att publicera Nils Gunnarssons (HEMSIDAbilder här då Åge valt delta i vårat event den 17 Augusti (ANMÄLAN HÄR!).

– – – – –

(Vi använde en väldigt passande miljö för denna shoot när vi fick låna Alx Danielssons race-garage på Mantorp Park under Gatebil.)

(Norrmännen är ökända för att ha obefintliga gränser på sina kompromisslösa byggen i Extreme-cirkusen. Åges bil är inget undantag, och kolfiber-karossen är bara början i detta spektakulära bygge.)

(Bilden ljuger inte, utan spektrat i hur ljus reflekterar sig mot det underbara kolfibret är svårslaget! Inget styling-crap här, ingen vinyl- bara ren och skär njutning av det svarta guldet!).

– – – – – 

Vi ser sannerligen fram emot att se vad Åge kan prestera på det sporten grundar sig i, dvs R-däck och om vi svenskar kan hänga med detta norska monster.

Ett stort tack till Nils Gunnarsson som verkligen fångat själen i detta bygge. Glöm nu inte att FÖLJA VÅR FACEBOOK samt att skriva upp er på ”Newsletter” nere i högra hörnet på hemsidan!