FÄRDIG KALENDER TIME ATTACK 2021 & INFO OM COVID-ÅTGÄRDER REDAN NU:

Här kommer de bombsäkra datumen för Time Attack nästa år. Samma vassa kombination av banor och koncept. 
 
Något förskjutet då kalendern nästa år är lite udda i veckoräkningen. Välkomna, den formella anmälan öppnar inom kort men redan nu kan du MAILA EN INTRESSEANMÄLAN!
 
 
Covid-situationen i världen:
Tyvärr ser situationen med Covid inte ut att lätta, förs världen fått gott om tid på sig efter olika vaccin distribuerats.
Vi var de som ledde arbetet med att göra Covid-säkrade evenemang i Svensk motorsport och planerar hålla samma höga standard även 2021, som sanolikt blir ett utmanande år för upplevelse/event-branschen.
 
Det som vi nu kallt måste räkna med är ett ”worst case” där antalet serietävlande kan komma att begränsas. Vi avvaktar läget och kommer när anmälan öppnas inom kort fram till årsskiftet, dock börja med att släppa ca 10 platser med hela seriepaketet till varje klass (dvs 50 platser).
 
 
NYTT! Nu kan du enbart boka ett startnummer och ingå i mediapaketet de tävlingar du kör:
Man kommer även som vi hade innan ha möjlighet att boka (öppnar inom kort) eller behålla sitt startnummer. 
Det ger en förtur till ev. seriepaket och gör också att man kan köra enstaka tävlingar utan att vara Wild Card till ett lägre pris.
Du ingår även då i mediapaketet (samma som ”DRIVER+” 2020).
Det är också ett alternativ om du just nu inte kan bestämma om man kör full säsong eller ej. 
OBS! Alla tidigare startnummer nollställs efter 31 nov och släpps fria att välja efter 31 januari. 
Kom också ihåg att när platserna är fullbokade vid ev. Covid-restriktioner så är det helt enkelt fullt oavsett om du har startnummer eller ej. 
De som bokat komplett seriepaket har alltid förtur.
 
 
Urval och tilldelning av platser till anmälda och nyckeldatum:
Anmäler man sig hamnar på en kölista som vi fördelar stegvis då vi har bättre koll på hur pandemin utvecklar sig. 
Såhär kommer gallringen se ut:
 
Fram till 31 nov:
1. De som placerade sig Top 5 i serien 2020.
2. De som kört flest säsonger i TANU-serien.
3. De som tecknar PRO-paket med all inclusive.
4. Kronologiskt efter anmälan.
 
Efter 31 januari:
1. De som bokat startnummer i kronologisk ordning.
2. Övriga som anmäler sig till 2021 i kronologisk ordning.
3. De som bakat en sockerkaka till kontoret… skämt åsido, vi kollar om du orkat läsa såhär långt. 😉
 
Förhoppningsvis kommer vi kunna ha liknande restriktioner som det tillslut vart vid R2 och framåt i år och ligga högre än dessa 50, men vi tar inget för givet plus att det känns som det ansvarsfulla att göra i ett läge då andra vågen av Covid liksom tuffare restriktioner är här.
 
 
Vår prioritet inför 2021 (Live-TV, fortsätta lägga Time Attack i en klass för sig inom Svensk motorsport mm.):
Värt nämna här kort bland många nyheter och omfattande projekt vi jobbat med… är att vi kommer satsa än mer på att ha Sveriges bästa, mest underhållande och för serieanmälda förare sponsor-vänligaste Live-stream.
Detta sker i samarbete med SLC TV, men med större inblandning av innehåll från Superior Media (de som producerat allt innehåll i Viasat Motor/Viaplay liksom de highlights vi släpper efter varje tävling).
 
Just nu är det mycket jobb för oss med att släppa regler, skapa innehåll för lågsäsong m.m.
Vi vill fortsätta vårt jobb i att etablera Time Attack i en klass för sig av kommersiellt uppskattat Svensk motorsport, vara innovativa och leda branschen framåt.
 
 
Med det läget vi är i gäller det tidigt kunna presentera för partners tillika arbete/familj- vad för passion man vill lägga sin energi på nästa år.
En signup hos oss ger er fyra helger av bankörnings-arrangemang av absolut högsta kvalitet, som skapar minnen för er förare; värda det tunga jobb & dedikation ni lägger på era bilar/körning och personlig utveckling.
 
Vi förstår ni lägger enorma summor på er passion och vill göra ett professionellt, säkert och väldigt medialt alternativ- förutom ha kvar vår konstaterade bra feedback från förare ang. trivsel & gemenskap ända sedan 2012.
 
Ös på med feedback, silly season börjar officiellt nu och vi släpper dagligen som enda aktör i Svensk motorsport dagligen material i samtliga våra sociala mediakanaler: 

FACEBOOKINSTAGRAMYOUTUBE (”SVERIGES SNABBASTE”)


TEL/WHATSAPP: +46738121190 (Mikael A. Jarosinski, ansvarig promotor)

MAIL: anmalan@timeattacknu.se