FÖRLÄNGT SAMARBETE MED YOKOHAMA – BÄSTA & MEST ANVÄNDA GATDÄCKET I CLUB AD08R FÅR UPPFÖLJARE I AD08RS

Yokohama har stöttat Time Attack med bl.a. otroligt förmånliga priser på succédäcket i instegsklassen Club, AD08R.
 
Nu när Japanska däcktillverkaren uppdaterat sitt toppdäck för gatbilar (AD08RS), så förlänger man samarbetet med Time Attack och erbjuder förare som tävlar i serien förmånliga priser som kan spara tusenlappar.
 
 
“Yokohama Sverige har alltid varit framstående inom Svensk motorsport på ren elitnivå, men även till bredd och gräsrötterna. 
Förra årets kunde vi leverera många däck till våra förare till attraktiva priser, många förare kunde då tack vare den ekonomiska lättnaden träna oftare eller åka på fräscha däck flera tävlingar.
 
Det känns väldigt hedersamt att de förlänger avtalet i tider som branschen är utmanad och låter våra förare ta del av deras uppdaterade AD08RS till förmånligt pris. 
Jag personligen, med omfattande bakgrund av Japansk sportbilskultur, känner att vi i Time Attack fått ett väldigt starkt varumärke globalt i motorsporten med oss i ryggen ett år till. 
 
Vi är tacksamma för att de tror på Time Attack, med vår starka närvaro i sociala medier erbjuder vi en bra mediakanal i marknadsföringen.
Våra förare och deras varvrekord efter varvrekord i gatbils-klassen Club, är svårslagna reklampelare och ambassadörer för Yokohamas prestanda.”
    – Mikael Jarosinski, Ansvarig promotor TimeattackNU.se. 
 
Förare kan redan nu komma åt en unik prislista för Yokohamas sortiment för banan (AD08R, AD08RS samt R-däcket 052).
 
Passa på att handla av AD08R som har ett litet lager kvar från det som återstår innan det helt ersatts av AD08RS, som även det kan fås till kampanjpris fritt att nyttjas av seriens alla förare. 
 
Kanske dags för vassa AD08R/RS även till din bruksbil, eller varför inte prova ett R-däck som även fungerar bra på gata i 052…?