GALLERI: Alla bilderna från banan, depån och övrigt @ Timeattack.nu premiär Kinnekulle Ring 29/6

Äntligen presenterar vi ett stort galleri från premiären via våran mediapartner SUPERIOR MEDIA och i detta fallet deras toppfotograf Martin ”BILBILDER.SE ”Persson!

Vi har valt att samla bilder från både depå och bana i ett inlägg, så får gallerier som dyker upp framöver från övriga fotografer finnas som inlägg i bloggen. 

Finns även en stor risk att det dyker upp mycket material på TIMEATTACK.NU FACEBOOK i enstaka inlägg, därför är ni mer än välkomna att ta en titt där också. Nils Gunnarsson har även han en drös foton på väg!

– – – – –

Bana:

(Vita bilar från Japan var genomgående populärt, men här fanns utrymme för allt ifrån Caterham till BMW, Time Attack är för alla!)

Depå:

(I depån var det fullt ös och blandade aktiviteter mest hela dagen. Stämningen var på topp och alla förare ställde upp på varandra, vare sig du behövde låna ett verktyg eller ge varandra tips om bromspunkter. På plats var även våran profil för serien framför kameran; racing-föraren Alexander ”Alx” Danielsson och spred positiva vibbar och spelade in material som kommer publiceras inom kort!)

 

 

 

 

 

 

(Det var comeback på många sätt och vis detta event, framförallt till skolbänken när Svenska Bilsportsförbundet höll teorikurs så man kunde få licens för körningen. Även tunga profiler som haft lång vintervila visade sig igen, och vi välkomna exempelvis Joakim ”JoCCe” Dyrstedt tillbaka till scenen!)

 – – – – –

Ett stort tack till Martin ”BILBILDER.SE” Persson för att rama in våran premiär på ett så fantastiskt sätt, och vi ser fram emot mer media från SUPERIOR inom kort!

Passa på ett LÄSA RESULTATEN igen, och håll utkik här på hemsidan och VÅR FACEBOOK då det inom kort släpps info om deltagande i serien (Rudskogen 17 Aug + Mantorp Park 25 Aug).