God Jul önskar TA.nu: Fyra nyheter som passar perfekt i Jul-strumpan!

Slutet av året innebar en enorm islossning för TimeAttack.nu som lyckades nå ut med budskapet att det absolut bästa erbjudandet för att delta var det som kom först.

50 stycken med ett par förare till fortfarande i sista fasen är helt klara för att tävla nästa år. Med det förtroendet och solidariteten kunde vi arbeta med kalendern, och premiären skvallrade direkt om var nivån för 2013 låg med vackra Rudskogen den 11 Maj.

Nu kommer vi med ett antal nyheter lagom till Jul innan vi själva tar Julledigt fram till den 13 Januari. Vi önskar samtidigt alla vår förare, fans, sponsorer och alla som har kärlek till Time Attack som Motorsport en riktigt God Jul!

(Photo & Edit by: HENRIK OULIE MEDIA – CLICK FOR FANPAGE!)

– – – – – 

TimeAttack.nu 2013 Round II, 1 Juni – Tierp Arena:

En av Sveriges modernaste anläggningar för Motorsport tar nu in en av de färskaste grenarna, en matchning gjord i himmelen skulle en glad amerikan säga!

"Vi har haft ett gott öga till Tierp Arena som är en jättesatsning för ursprungligen Dragracing; men som i fjol besöktes av TTA Elitserien i Racing bl.a. för att anläggningen på allvar skulle bli lika mycket en bana för traditionella trackdays. 

TimeAttack.nu är lika hungriga som organisationen runtom Tierp Arena på att kring närområdet runt Stockholm ge nytt liv till alla fans av Racing på olika nivåer. Av egna erfarenheter vet jag redan nu att våra förare samt fans av Time Attack kommer få en positiv upplevelse av denna superfina arena den 1 Juni!"

– Mikael Jarosinski, Press & Mediaansvarig TA.nu.

Mer nyheter om andra rundan av serien kommer efter årsskiftet.

– – – – – 

Sveriges Riksmästerskap i Time Attack = TimeAttack.nu:

Nyhet vi redan gått ut med, men som nu solidifieras ytterligare när vi av förbundsstyrelsen på SBF fått helt klart med denna fina titel; som anskaffades på rekordtid.

"Det är många timmars dialog som lett till att vi på TimeAttack.nu med stolthet kan bära denna titel. Det kommer ställa flera krav på oss, och det leder oftast ifall man kan leverera till positiv utveckling för hela sporten. 

Ska bli väldigt roligt att se vem av våra förare som i slutändan sitter på banketten för alla vinnare för SBF-sanktionerade Motorsporter och solar sig i glansen med andra vinnare!"

– Tävlings & administrationschef TA.nu.

Mer nyheter om hur poängen kommer räknas för att i slutändan vinna medaljen kommer efter årsskiftet.

– – – – – 

Vi börjar släppa förare som är klara för serien! NKM RACING TEAM återvänder med full styrka i 2013:

Ett glatt och otroligt entusiastiskt gäng återkommer nästa år. Denna säsong gjorde Daniel Wembo (#20) och Erik Karlén (#22) ett jättejobb som ambassadörer för serien tillsammans med bl.a. Victor Lennman. 

Vi är otroligt glada över att dessa två herrar verkar mer än bara ha fått blodad tand, utan det pågår hysteriska arbeten i garaget för att tampas i toppklasserna Pro/Pro Modified:

(#22 Erik Karlén har gedigen bakgrund av GoCart på hög nivå och brinner för Svensk Motorsport. En Mitsubishi Evo VIII i klassiska "JDM-stuket" vitt/svart är tävlingsbilen. Foto av Martin Persson – BILBILDER.SE)

(#20 Daniel Wembo är en av frontfigurerna för NKM RACING TEAM som samlar motorentusiaster med hjärtat på rätt ställe norr om Stockholm. Hans egna passion för Time Attack har få gränser, som att sätta kapen i en Nissan GT-R och göra den i ett raceutförande för Pro Modified efter att ha tagit pallplats 2012 i Club Challenge. Vi applåderar Daniels hängivenhet som tillsammans med hans sponsor JRM RACING kommer bjuda på härligt Nissan V6 Twin-Turbo vrål runt banorna! Foto av Martin Persson – BILBILDER.SE)

– – – – – 

En film som säger allt – Maiham Medias video av Under Suzukis färska Time Attack rekord på Tsukuba Circuit *Måste ses*:

Vi har tack vare vår mediapartner SUPERIOR fått ett antal oförglömliga videoklipp och ständigt de bästa fotona Svensk Motorsport har att erbjuda.

Men det går ändå inte härleda hur magnifik denna sport är om man inte går till dess ursprung och Mecka —> Japan:

Yokohama Tyres // 52 : The chase for a record… from Maiham-Media.com on Vimeo.

Denna raid tycker vi visar precis vad Time Attack handlar om, men att denna adrenalin-pumpande upplevelse där ingen kan beskyllas för något än du själv även gäller vare sig du hoppar in i en Club bil eller fullfjädrar Silvia S15 med 800+ HK som privatföraren (!) Under Suzuki gör till vardags.

– – – – – 

Vi tackar alla för ett 2012 som det saknas adjektiv för, och redan nu har vi skjuts nog att göra 2013 till något av en saga; tillsammans.

God Jul och Gott nytt år på er alla!