Inga slicks i Timeattack.nu säsong 2012!

Efter den otroliga feedback och efterfrågan som kommit efter vi smyglanserade TIMEATTACK.NU, så har frågorna kring reglemente och praktiska saker kring arrangemanget haglat in.

Styrelsen jobbar med devisen att alla frågor ska få kvalitativa svar, något som kan ske på bekostnad av att vi ber om extra tålamod för tiden det tar att behandla allt.

En ständigt återkommande fråga är ”kommer det finnas en klass för slicks”, och där går ordförande för styrelsen inom TIMEATTACK.NU ut med ett officiellt beslut kring frågan:

 

Hej alla Time Attack älskare!

Vi har i ledningen av TimeAttack.nu suttit i helgen ang den stora efterfrågan på en klass med slicks. 

Vi har kommit fram till att; för allas och vår egen säkerhets skull kommer TimeAttack.nu inte att starta en klass för slicks under 2012.

Det finns en stor anledning till detta och det är a l l a s säkerhet….vi vet idag inte vilka bilar/chaufförer som kommer att anmäla/deltag i vår serie under 2012 och med det vill vi säkerställa er säkerhet på och runt banan. 

Vi för kontinuerlig diskusion med engelska TimeAttack serien och det finns anledning till att dom inte börjat med slicks förrän i år. 

Dom har hållit på i 10år,  förare/team och organisationen har arbetat in säkerheten i och runt eventen för att kunna ta steget upp till ett sådant beslut…..men att det kanske tar 10år för oss i Sverige ”tror” vi inte…p.g.a. vi redan har hög säkerhet.

Vi vill också med detta om det finns osäkerhet i frågan ang ambulansens icke vara eller vara:

Självklart kommer det att finnas ambulans på plats på varje deltävling…..utan det så har vi ingen säkerhet.

Med detta är inte sagt att vi lagt ner diskussionen ang. slicks i framtiden….tvärtom.

Ni är varmt välkomna med frågor och vi är oerhört glada för denna stora intresset som blivit dom senaste veckorna.

Vi från TimeAttack.nu kommer göra allt i vår makt för att ni skall få kul på och utanför banan, och vi är kontinuerligt öppna för eran feedback så vi tillsammans kan forma en motorsport som är här för att stanna i många år framöver!

Diskussionen kring detta är välkommet att tas på motorforum runt hela Sverige, eller om ni vill komma i direkt kontakt med oss- mer än gärna besöka VÅR FACEBOOK där vi finns med jämna mellanrum.

Vi väljer även att flagga för att vi redan nu för en dialog med en extern partner/arrangör som kommer arrangera events i år vi tror mycket på- när det gäller er som uteslutande kör på slicks.

Det bästa för sporten vore en gemensam lösning, men 2012 kommer vi istället hänvisa vidare till ovan nämnda partner på ingång- det borgar för hög genomgående kvalitet för alla enligt oss. Inför 2013 får vi se!