MEDIA: Svenska Motorbloggen Onroaders.com satsar på Time Attack och gör ett djupare reportage på Tierp!

En blogg och online community för bilentusiaster kallat ONROADERS.COM har tidigare varit på besök på två TA.nu event (länkar nedan).

Nu satsar de ännu mer på att bevaka Time Attack i Sverige, och skickar till Tierp nu på lördag folk för både film & foto – delvis Live!

Onroaders är ett "community" där användare från hela Sverige och dessutom bilkulturen kan registrera sig. Dessutom bedriver de en blogg med omväxlande material.

Den unge och talangfulle Motorsport-fotografen MAGNUS BEKKENGEN (KLICKA FÖR FACEBOOK!), är den som tidigare gjort de fina reportagen åt Onroaders, och nu kommer alltså större delar av redaktionen tillsammans.

Vi uppmuntrar alla läsare att kolla REPORTAGET FRÅN RUDSKOGEN 2012 samt det senaste, PREMIÄREN 2013 som innehöll foton av hög kvalitet och underhållande text.

Det ska även bli spännande vad de levererar i videoväg från eventet på Tierp som lär ge mycket action…

– – – – 

Mer media och journalister har anmält sig, men vi är glada över att använda Onroaders som ett exempel på att intresset för Time Attack ökar i Sverige…

…och det är vi väldigt glada över! Spana gärna in på ONROADERS FACEBOOK där det säkerligen blir en hel del LIVE! updates!