NY SPONSOR: Lyckelse Bildemontering blir stor eventpartner till Finalen i Sundsvall mm.

En riktig vän av bilhobbyn i Sverige hoppar ombord TimeAttack.nu 2013, men stor fokus på vårt stora finalevent i Sundsvall 30 Aug + 1 Sep.

LYCKSELE BILDEMONTERING har genom alla år varit engagerade på flera områden i gräsrots-motorsport, och vi hälsar dom varmt välkomna ombord vår plattform!

Om det funnits en bildemontering i Sverige som brinner för oss entusiaster som bygger på gatbilar, så är det Ulf J Ejergårds verksamhet i Lycksele:

"Ännu ett företag man haft ett gott öga till genom alla år som bilentusiast. Det är hedersamt att Ulf valt satsa på oss trots att branschen är tuff med begränsade sponsrings-förusättningar, men än en gång vinner våra långsiktiga visioner över små som stora företag.

Det känns extra tryggt att få hjälp av en aktör som har ett brett kontaktnätverk i Norrland där vi hoppas "röra om i grytan" och skapa intresse för Time Attack. Boka 30 Aug + 1 Sep redan nu alla ni där uppe…!

– Mikael Jarosinski, Media & PR-ansvarig TA.nu

Under senare år när mervärdet för att sponsra entusiaster och event minskat, så tog de ett nödvändigt kliv tillbaka. Nu med stora planer för Norrland och banåkning, ger de sig in i matchen igen:

"Att det kommer upp ett seriöst arrangemang inriktat på bankörning och tänk kring att bli en mindre "Motorsport-festival" upp hit ser vi väldigt positivt på.

Här uppe i norr finns många entusiaster som brinner för det dom gör, men desvärre få event som känns helgjutna. Med de vänner lokalt i branschen vi har ser vi fram emot att påverka positivt för att TA.nu ska känna sig mer än välkomna under sin finalhelg på Mittsverigebanan nära Sundsvall.

Vi kommer finnas på plats och verkar för att öka intresset, samtidigt erbjuder vi samtliga förare i serien 15% rabatt på alla delar från oss- i hopp om att göra livet lite enklare för dom under säsongen!

– Ulf J Ejergård, Ägare & VD Lycksele Bildemontering.

– – –

FAKTA LYCKSELSE BILDEMONTERING:

Lycksele bildemontering skrotar ca 1000 försäkringsskadade bilar per år, förutom personbilar skrotar de även:

Snöskotrar, motorcyklar, lastbilar och mopeder dvs i stort sett alla slags fordon som rullar på våra vägar.

För närvarande har de 96.000 begagnade bildelar på lagret.  De har ca 800st bilar ständigt ståendes ute på deras gård.
De är 15 anställda just nu. Dei är Miljöcertifierade enligt Iso 14001, och innan 1 Juli kommer de även att vara Kvalitetscertifierade enligt Iso 9001.

– – – – – 

Redan till Rond #2 på Tierp är deras logotyp med på nummerskyltarna för serien.

Tveka inte att kolla om Lycksele har något i lager till er vid behov, och stöd gärna deras FACEBOOK-SIDA (KLICKA!).