NY SPONSOR: Realcar bidrar med priser till Club-klasserna och styr upp 150 bilar stor utställning under finalhelgen!

REALCAR har varit med sedan tidigt 2000-tal inom styling & tuning-hobbyn, och alltid varit ett företag som via sin medverkan på träffar samt sponsring av entusiaster bidragit mycket till hela branschen.

Vi är därför stolta över att presentera dom som nästa sponsor som kliver in i serien, där vi tålmodigt och kritiskt väljer våra partners!

Realcar kommer bidra med priser till alla i "Club" och "Club Challenge" resten av säsongen, då deras utbud av produkter passar dessa klasser som handen i handsken:

– – –

"Intresset för att köra bana i Sverige på en lite högre nivå växer hela tiden, och vi är otroligt glada över att TimeAttack.nu gjort att detta steg nu är enkelt för entusiaster som vill tävla.

Då vi i alla år haft ett utbud av produkter för all typ av Motorsport på entusiastnivå, så känns denna form av sponsring och uppmaning till folk att prova köra bana bra!"

– Markus Järlestam, Försäljningschef Realcar.

– – –

Förutom priserna som vi hoppas uppskattas av våra piloter i Club-klasserna, så kommer Realcar även att göra en stor insats under finalhelgen på MittSverigebanan.

De arrangerar en 150 bilar stor utställning som deras uppstartandes filial ska hålla i:

"Markus har varit en personlig god vän som jag samarbetat inom andra områden länge med, likaså Realcar som är lite av ett "klassiskt" företag i bilhobbyn.

När vi pratade om hur vi båda kunde få ut störst mervärde av ett samarbete och sponsring, så kom frågan om att hitta på något roligt till finalhelgen upp.

Realcar har en mer än gedigen bakgrund i att arrangera fantastiskt fina bilträffar sedan förut, och de kände att det vore ett perfekt tillfälle att visa det samtidigt som deras filial i Norrland startats upp.

Watch this space, vi ska berätta mer inom kort…"

– Mikael Jarosinski, Media & PR-ansvarig Timeattack.nu.

– – – – –

Om ni aktivt vill stötta REALCAR så går det bra att besöka deras FACEBOOK SIDA (KLICKA!) och "Gilla".

Vi rekommenderar varmt att ni precis som våra andra sponsorer ringer dom med förfrågningar, och hälsar att ni följer TA.nu- extra god service utlovas!