NY TESTKLASS! Tävla med Valtonens RX-7 i ”Pro Unlimited Test” (PUT), för dig med oklassad bil på slicks!

Under gårdagen släpptes det PRO UNLIMTED TEST REGLEMENTE (KLICKA!) som många förare ute i landet väntat på.

Detta är en klass som började ritas på när EN ANNAN SERIE (LÄS MER HÄR!) lade ner, och många redan hade investerat i slicks- eller hade en bil som ej klassade in i våra reglementen.

Då vi har gott om erfaret folk från alla hörnen av Svenska trackday-scenen, och att man genom åren alltid haft högt i tak ang. frågan om slicks… så kunde vi på kort notis ihop med VALTONEN MOTORSPORT sätta ihop ett reglemente för en testklass.

_DSC6917

Vi öppnar alltså härmed för anmälan till en uppvisningsklass som kör med samma poängsättning som resten av mästerskapet, men att allt avgörs under endast två deltävlingar.

Vår ökända ”testbil” för framtiden ser självklart glatt på att bilen nu också får mäta sig mot andra bilar; även om den är en hårsmån från att redan nu klassa in i PRO-klassen:

”Jätteroligt initiativ, och vi hoppas många tar chansen att på ett för sporten bra sätt tar chansen att utmana oss!

Vi har inga hemligheter eller prestige, utan drivet är att göra RX-7an snabb för en framtid i WORLD TIME ATTACK. Vad är då bättre än kollegor i depån som kanske ännu mer kompromisslöst jagar fart på banorna ihop med oss? Pressa varandra till gränserna på TAnu.se’s säkra och välorganiserade event? 

Det finns så många olika bilbyggare & Tuners i både Sverige och Finland, ekipage som skiljer sig i utförande… så kanske kan nu denna säsong med testklass på två tävlingar vara i  grunden till värdefull kunskap för att utveckla TAnu.se PRO-klassen 2015?

Thomas Valtonen, VALTONEN MOTORSPORT & Ambassadör TAnu.se.

1486030_648811108541925_7359741967348676366_o

ANMÄLAN:

För att denna klass skall bli av, krävs 9 (max antal) färdiga förare som hoppar på 2014-PAKETET (KLICKA HÄR!), där de erbjuds samma pris som de andra- dvs otroliga 4900:- för Mantorp 6 Juli samt Karlskoga 10 Aug.

Dessa kommer även bli välkomnade till vår stora event-dag och på kvällen bankett med prisutdelning 5-6 September.

Läs därför omgående på om paketet, och sänd ett mail till anmalan@timeattacknu.se.

Hjälp med regler eller tekniska frågor? Maila till tech@timeattacknu.se så ringer vi upp dig inom ett dygn!