OFFICIELLT: Timeattack.nu får sitt reglemente godkänt av Svenska Bilsport Förbundet redan till premiären!

Efter en kopiös arbetsinsats ända sedan vi smyglanserade hemsidan under Custom & Motorshow 2012 i påskas, så har vårt reglemente äntligen klubbats under Svenska Bilsport Förbundet som officiellt för Time Attack i Sverige.

Med andra ord har vi redan innan premiären körts fått ombord och genomfört ett av våra största långsiktiga mål; att mynta att "Time Attack" blir mer än bara en myt och haussat utryck från utlandet: 

"Det är med oerhörd stolthet vi offentliggör detta. Det är en boll stora delar av Timeattack.nu administrationen jobbat stenhårt med, som nu får grönt ljus i grevens tid till premiären.

Jag vill passa på att tacka särskilt Robin från våran sida för deras ihärdiga insats; men också SBF som tog bollen och bokstavligen sprang med den på rekordtid mot förbundet. Går heller inte förneka att vi utan SMK Motorklubb från Trollhättan och deras snabba reaktionsförmåga i att samla de 20+ SBF-utbildade funktionärer som krävs med bara någon dags varsel är… fantastiskt!

Allting känns som en bekräftelse på att vårt koncept ligger rätt i tiden och att framtiden är mer än ljus för sporten i Sverige!" 

-Mikael Jarosinski, Mediaansvarig SIAB & TimeAttack.nu events.

 Vidden av detta beslut och de positiva fördelar det medför på lång sikt komma vi ingående förklara inom en snar framtid. Men smaka på "Svensk mästare inom Time Attack" som nu blir högaktuellt att utse via våran serie, sponsor-möjligheterna blir plötsligt ändlösa!

Viktigast just nu är att alla våra förare vet att de kör på event med enbart utbildat SBF-folk som funktionärer, tävlingsledare, miljö & teknisk chef. Med andra ord, standard som racing på väldigt hög nivå. 

Vi hoppas uppslutningen på premiären blir bästa möjliga trots att så mycket hårt arbete väntat med att bära frukt förs nu. Full gas!

Det kommer hållas en utbildning fredag morgon och torsdag kväll för alla utan licens till ett otroligt bra pris (150:-)

Vi skänker ännu ett stort tack till SBF och SMK Trollhättan för deras flexibilitet och generösa subvention för att vi Time Attack-älskare nu ska ta första stegen mot riktig motorsport tillsammans.