#90 PETER FRIDSTRÖM

En positiv familjefar från Strängnäs som till vardags älskar att tävla i mountainbike. Äger och driver Strängnäs Bilforum som har varit en trogen partner till serien i flera år.


Historien hittills:

Peter körde sin första Time Attack tävling 2013, då i en Mazda RX-7 FC3S i Pro Street och gick sen upp till Pro. 7 år senare backade han tillbaka några steg och körde i Club med en Mazda Mx5 Cup för att främst kunna fokusera på att bli en bättre förare. Första året (2020) i MX5an slutade han på en total  sjundeplats och året efter när reglerna tillät R-däck för bilar upp till 200hk, så såg det betydligt bättre ut.

Vinst på de två första omgångarna och en tight fight på resterande slutade i en total andraplats sju poäng bakom vinnaren Daniel Rosenblom i en Toyota GR Yaris. Som bevis på denna prestation så tilldelades Peter priset ”Årets överraskning”. Under 2022 låg fokuset på att fortsätta slå sina personbästa vilket han lyckades med på Kinnekulle Ring, Mantorp Park samt Falkenbergs Motorbana. Han slutade på en fin P2 i totalen för klassen för andra gången med samma bil. Kan det äntligen bli en serievinst under 2023?Här kan du följa Peter:

 


Vi stöttar Peter: