PR-EVENT: Succé för TAnu.se när de medverkade på Örebro Raceday med Caterham F1 inför ca 15 000 i publiken!

IMG_3108_Henrik8Ett av tidernas största event behövde inte ens en månad på sig från grönt ljus till att bli en odiskutabel succé!

ÖREBRO RACEDAY rörde med hjälp av Örebro-sonen Marcus Ericsson och hans Caterham F1 team om rejält i grytan för motorsport-arrangemang i Sverige.

Inför nästan 15 000 personer på detta utsålda event, mitt i centrala Örebro- så var TimeAttackNU.se inbjudna för att ihop med massor av andra fräcka fordon rocka loss på stadens asfalt!

När vi av arrangören 24h innan eventet skulle offentliggöras fick en särskild inbjudan att komma med två bilar ur Sveriges Time Attack mästerskap, för att köra mitt i Örebro City ihop med Marcus Ericsson och Caterham F1… var vi tvungna att fråga om det var sant?

I gott samarbete och stort ömsesidigt förtroende, så styrde vi fram vad som tillslut blev tre av de mest häpnadsväckande bilarna från Pro-klassen, och även om en av dom föll bort och ersattes i sista stund: Så verkade publiken galet nöjd ändå!

FOTO: Henrik Lindkvist

– – –

IMG_3032_Henrik8

(Seriens Media & PR-ansvarige Mikael Jarosinski (t.v) gick en vända ihop med ansvarig för GoPro för dagen, Marcus ”BRUZE” Brunzell för att reka hur körningen skulle se ut och hitta häftiga vinklar. M a s s o r av videomaterial från detta är på G!)

IMG_3106_Henrik8

(I direkt anslutning till Caterhams plats för sitt stall, ställde vi upp våra tre bidrag- och plats för hospitality.)

IMG_3046_Henrik8

(Fredrik ”Lundkvist Lås” Lundkvist var en sista minuten-addition till allt, och tack vare sin sponsor FASTCAR fick vi bra support med banderoller etc. Mycket media trängdes i våra ”kvarter” hela dagen!)

IMG_3085_Henrik8

(Det var en närmast magisk upplevelse att första gången höra Marcus Ericssons Caterham F1 starta upp, och som den drog folk till sig!)

IMG_3116_Henrik8

(Bland många fina bilar av hög & varierad dignitet utmärkte sig verkligen GRANTURISMO-gänget, många minst sagt ”sköna lirare” i exotics.)

IMG_3171_Henrik8

(Martin ”GZONTUNING” Gustavsson tog istället för sin Skyline BNR34 med ett unikt RX-7 bygge, och den ovanliga motorn fascinerade många- inte minst Caterhams engelska ingenjörer. 3-rotor Wankel var nog den motorsång som i ren överraskning drog ned flest applåder över dagen förutom F1 också!)

IMG_3187_Henrik8

(Robin Antonssons Pro-klass vinnare var ett av de stora samtalsämnena efter dagen, sannerligen en bil som fick demonstrera hur spektakulärt Time Attack och dess tävlingsbilar är!)

IMG_3354_Henrik8

(Det var ett kolossalt intresse kring vår monter, inte minst när Marcus Ericsson själv satte sig i 900+HK Supran en stund.)

IMG_3429_Henrik8

(Även STCC VD’n som nyligen tillträtt, Jonas Lundin kom förbi för att få en genomgång av vår raskt växande motorsport.)

IMG_3485_Henrik8

(Bara på väg till själva slingan var det totalt packat med folk, siffran 15 000 personer var nog i underkant sett till de som utanför avspärrningar kikade in.)

IMG_3555b

(En liten ”widescreen” från mitten av banan åt ett håll från tunneln, mycket folk. Otroligt mycket, och de njöt av ”Freddans” rejäla rökare som vi har video på!)

– – – – –

En utan tvekan oförglömlig dag, och vi vill rikta ett enormt tack till ÖREBRO RACEDAY som verkligen fick oss känna oss som kungar.

Detta måste göras om, och med det enorma mediala intresset som varit talar mycket för det. När ni ser all video vi har på lager kommer det klarna om hur häftigt detta egentligen var.

Vi satte nya byggstenar för att göra folk medvetna om våran sport, och tar med oss det positiva genomslaget för att bygga vidare inom säsong 2015- snart öppnar anmälan…

Pass på och maila anmalan@timeattacknu.se för att säkra din plats till Sveriges absoluta raket till uppstickare inom enkel & underhållande motorsport: TIMEATTACKNU.SE (KLICKA FÖR FACEBOOK!)