Skruvat NY PARTNER TILL TIME ATTACK: “Spännande steg framåt för att förenkla bilsporten”

TimeattackNU.se vill stolt välkomna Skruvat som ny partner till serien för ett omfattande samarbete säsongen 2019.

Skruvat har sedan start 2008 vuxit och blivit en av Nordens största e-handelsplatser för nya bildelar på nätet. På Skruvat hittar du reservdelar, däck och tillbehör till bilen. Under åren har man arbetat fram en stor bredd och har nu mer än 600’000 unika artiklar i sitt lager.

“Genom åren har det varit svårt missa den tillväxtresa Skruvat.se gjort.

Tack vare sin framåtanda inom E-handel och då de flitigt synts i sammanhang runt svensk Bilsport, har de etablerat sig som ”gör det själv”-fixarens val av leverantör för att underhålla bilen.

När vi presenterade Time Attack för Skruvat första gången kom vi snabbt in på vår högst prioriterade utmaning denna säsong: Att locka in bredd och fler nya ansikten till våra evenemang. Båda kände att insteget för bilsportande på våra Svenska banor borde vara (nästan) lika enkelt som att beställa bildelar på nätet.

Från den samsynen var det inte svårt att hitta samarbetsaktiviteter under 2019 som främjar det målet.

Bland många spännande nyheter kan vi bl.a. bekräfta att partnerskapet möjliggör att vi lanserar vårt helt nya ”amatör-koncept” (TA-AM) redan i år.

Time Attack kommer nu tack vare Skruvat bli än mer tillgängligt för den breda massan.

Vi är övertygade om att vi kan få fram de bästa sidorna av Skruvat som varumärke och att våra förare, som är lite av ”hemma-meckarnas superhjältar”- kommer vara uppskattade ambassadörer för Skruvat mot deras befintliga kundkrets.”

– Mikael A. Jarosinski, Grundare TimeattackNU.se.


Vad är Time Attack-AM?

Nu kan den blygsamma bankörnings-nörden med enklare GTi eller sportbil få sin chans att få en liknande upplevelse och dela gemenskap med de etablerade Time Attack-förarna.

Paketet kommer ha en mer prisvärd prislapp för deltagande och mer förutsättningslös inramning, där förarutveckling och det egna resultatet är i centrum.

Reglementet förenklas avsevärt och fokuserar på att åka parallellt i de ordinarie klasserna, men med motor svagare och mindre modifierade bilar.

Ett utmärkt tillfälle att njuta av TimeattackNU-seriens säkra och välorganiserade bankörnings-evenemang på Sveriges fyra främsta banor; utan det för vissa stressande allvaret och prestigen många kan känna av tävlandet- när de sett våra etablerade förare på TV när de satt varvrekord efter varvrekord.

Reglementen, mer information och ett begränsat antal startplatser för full säsong släpps inom kort. Intresseanmälan & frågor: anmalan@timeattacknu.se 


“Vi på Skruvat har under flera år jobbat nära bilsporten i Sverige och kommit att förstå både charmen och utmaningarna med sporten. Vi vill kunna bidra till en större bredd inom sporten och öka förståelsen för att man inte behöver vara elitutövare för att hålla på.

Bilsporten väcker ett otroligt engagemang hos sina följare och vi hoppas kunna bidra till att fler kan hålla på aktivt med sin hobby. Samarbetet med TimeAttacknu.se och introduktionen av AM-klassningen för nybörjaren inom tävlande på bana känns som ett spännande steg framåt för att förenkla och bredda bilsporten.”

– Maria Berge, Marknadsansvarig Skruvat.se.

Påskhelgen håller TimeattackNU-serien under BILSPORT CUSTOM & PERFORMANCE MOTORSHOW en öppen presentation om säsongen där fler detaljer om samarbetet kommer avslöjas.


NU FÅR ALLA VÅRA FÖRARE OCH FÖLJARE 15% RABATT PÅ ALLT HOS SKRUVAT.SE:

Som en del i att lansera samarbetet erbjuder just nu Skruvat.se 15% på sitt breda sortiment av bildelar.

Ange kod: TANUSKRUV
Villkor: Minsta köp 300 kr. Gäller ej däck, fälg, takboxar & motorer.


KALENDER:

Ring Knutstorp 10-11 maj

Kinnekulle Ring 7-9 juni

Mantorp Park 28-30 juni

Gelleråsen, Karlskoga 23-25 aug


KONTAKT:

TimeattackNU.se: Mikael A. Jarosinski, Sälj/Media/Partneransvarig

                                           (Tel: 0738121190, Mail: mikael@timeattacknu.se)

Skruvat: Maria Berge, Marketing/Partneransvarig (maria.berge@skruvat.se)

FÖLJ:

TIMEATTACKNU.SEFACEBOOKINSTAGRAM

Skruvat.seFACEBOOK