Broms & Panik-stipendiet 2024

Ung & snabb? Bli sponsrad en hel säsong.
 
Timeattack.nu och Broms & Panik AB instiftar nu stipendiet Ung & Snabb – där du som är född år 2000 eller senare får startavgiften för en hel tävlingssäsong betald. Två stipendiater kommer att utses och dessa får varsitt Standard PLUS-paket, innehållande:
– 5 tävlingsdagar.
– Personligt startnummer under 2024.
– Dekalpaket: Tävlingsstreamer för vindrutan + egna nummerskyltar.
– Erhålla seriepoäng och chansen vinna seriepokaler.
– Förtur och att med -500:-/dag boka extra TA Testdagar eller ”King of Mantorp” (Lördag 29 Juni).
– ”STANDARD+” status/förmåner hos våra partners.
– Profilbild som publiceras i seriens sociala medier, med en presentation av dig, din bil och dina sponsorer (som också får en länkning av oss).
– Möjlighet till medverkan i innehåll på Instagram/Facebook, Youtube/Podcast.
 
Dessutom ingår förarcoaching på plats och mycket annat. ( Övriga kostnader, som boende, bensin och transport ingår inte.)
 
Det du behöver är en bil, som du vill köra på bana med – dessutom hjälm, handskar och eventuell övrig säkerhetsutrustning beroende på klass.
Vilken klass du hamnar i, beror på bilen – se mer här (timeattacknu.se/regler).
 
”Målet med Timeattacknu.se är inte bara att hitta Sveriges snabbaste förare, utan också att odla nästa generation av motorentusiaster. Genom att ge unga förare en plattform att utmana sig själva och sina gränser på, skapar vi en kultur av passion och prestation. Timeattacknu.se är mer än bara tävlingar; den är en möjlighet att inspirera, lära och växa tillsammans som en gemenskap av motorsportälskare.” / Mikael. A Jarosinski 
 
Utöver de två stipendierna väljs det ut 20 personer för en exklusiv bandag: hälften kommer att medverka på Gelleråsen Arena 6 maj och den andra hälften på Mantorp Park 5 augusti. Detta ger fler chansen att uppleva den härliga stämningen på banan. Dessutom kommer racingföraren Alx Danielsson att finnas på plats som förarcoach.
 
Broms & Panik-stipendiet är mer än bara ett pris – det är en möjlighet att inspirera och stödja nästa generation av motorsportstalanger. Genom att öppna dörrarna för unga människor att upptäcka sin passion för Time Attack, strävar vi efter att bygga en mer inkluderande och mångsidig motorsportgemenskap för framtiden.