Tidningen Bilsport besöker Timeattack.nu premiären för ett reportage!

Idag har vi fått loss många goda nyheter, och avslutar med att släppa den första av dom lagom innan läggdags för alla Time Attack-entusiaster där ute.

Tidningen som är #1 när det gäller tryckt media och entusiastbilar BILSPORT MAGAZINE; har nu bokat in ett besök på premiären av TIMEATTACK.NU!

Det blir ett otroligt välkommet besök, och seriens mediaansvariga SUPERIOR öser lovord över att de tidigt hoppar på och stöttar en färsk gren av motorsport på uppgång i Sverige:

”Vi har haft flera djupgående samarbeten med BILSPORT genom åren, framförallt på stora CUSTOM AND MOTORSHOW mässan varje påsk, där vi egentligen lanserade hela Superiors nya tänk kring online mediabevakning.

De har alltid tagit väl hand om oss och är en stor aktör som varit etablerad länge i ”svängen”. Vi ser därför väldigt mycket fram emot att tillsammans med våra anmälda förare; ta lika väl hand om dom detta tillfälle och ge dom ett suveränt första intryck av sporten Time Attack i Sverige!”

-Mikael Jarosinski, Säljchef & Mediaansvarig SIAB & TIMEATTACK.NU events.

Vi hoppas alla våra anmälda förare är glada för detta, och som redan nämnts så kommer det bli mycket video och foto från eventet via Superior Media

Har du en vän som är intresserad av att utnyttja vårat fantastiska erbjudande om att bara köra ”trackday” på fredag?

Spana in PRESSRELEASE HÄR om hur du kan vara med för enbart 1000:- SEK, platser till serien finns även dom- klicka LÄNKEN och ring en av våra ambassadörer redan imorn!