VINNARCIRKELN: Alla stolta deltagare på podiet, Rond 3 – Mantorp Park

Vi har haft minst sagt en del att ta igen efter att ha kört två maffiga event en vecka ifrån varandra. Bit för bit ska vi försöka komma ikapp, och här har ni samtliga vinnare på podiet från Rond 3, Mantorp Park.

Fotona är tagna av RANI GILIANA och ni kan förvänta er det riktiga godiset väldigt snart från allt ös på banan till sköna bilder från depån. Kommer under veckan!

Ni finner ALLA RESULTAT HÄR (KLICKA!) för vilka tider grabbarna *tyvärr lyckades ingen tjej nå podie denna gång* körde på ett Mantorp som precis hann torka upp till finalen…

– – – – –

(CLUB, från vänster: Anton Svensson RX-8, Pontus Parneryd Evo X och Dan Toresson Forester STi. Pontus rensade hus än en gång, och bad på pallen snällt om en sponsor för att ta klivet upp i Challenge. Anton med sin välljudande Mazda RX-8 kom in till Rudskogen som en joker från "styling-träsket" och vart biten direkt; medan Dan Toresson delade bil detta event med sambon Anusha Christié som fick se sin man köra sig till ett silver i klassen detta race!)

(CLUB CHALLENGE, från vänster: Magnus Thomé, Henrik Sirath och Daniel Wembo. Oj oj, dessa herrar demonstrerade samma kämpaglöd som under Rond 2, Rudskogen- och låg bara tiondelar ifrån varandra hela dagen! I finalen dock så var slutställningen rättvis, och Henrik Sirath med sin otroligt imponerande Ford Focus RS vann med en sekund till tvåan Daniel Wembo med sin Nissan GT-R. Magnus verkade inte ett dugg olycklig över detta ändå, och på hans forum REJSA.NU kan då läsa mer om hans upplevelse på plats!)

(PRO MODIFIED, från vänster: Mikael Engblom, Robin Antonsson och Joakim Dyrstedt. Vi hade nog inga som hade investerat så mycket krut inför eventet som i denna klass. Mikael Engbloms Evo V RS hade rasat maskin en vecka tidigare, och kämpade sig i hård konkurrens med dessa snabba herrar till sig en tredjeplats i finalen. Den som hjälpt honom, Joakim Dyrstedt från JRM Racing hade ett bra tag snabbaste tid- men föll med bara fyra tiondelar i sin gula Evo VI "Super-Evo" mot storslam-vinnaren Robin Antonsson Phantom Supra. Grym underhållning hela säsongen av dessa killar!)

(PRO, från vänster: Thompa Pettersson, Mikael "Diket" Borggren och Ronie Johansson. I en tråkigt nog hårt drabbad av avhopp på kort notis klass, så var det Mikael Borggren som än en gång var överlägsen. Dock var han märkbart besviken över att inte var snabbast än en gång av samtliga; men han drogs med många problem i inställningar och dylikt samt att han meckat hela föregående natten. Tvåa kom Ronie Johansson i sin gamla Opel Kadett som vann mer än ett hjärta de två sista deltävlingarna. Dagens skräll var Superior Drift föraren "Thompa" Pettersson som med en låg 1.30 tid tog sig in på pallen före teamkamrat Daniel Asp. Båda var mycket övertygande i sitt gästspel, och visade att Drifting-killar kan ratta när det inte går på ställ också!)

– – – – –

Vi tackar Autosmart, Lars Hanssons bil, Realcar, Badassparts, Superior Imports samt Ultra Motors för sina bidrag till priserna och serien. 

Mest av allt vill vi tacka förarna, och även om vi har saker kvar att redovisa från Mantorp Park så ligger vi redan i projektering inför 2013. Besök gärna VÅR FACEBOOK för att tagga er själva i fotona!