#60 DANIEL ROSENBLOM

Daniel är glad, positiv och försöker vara en snäll kille från Stockholm som till vardags driver däckfirman Bandhagens Däck. Med jobbet kommer ett väldigt stort bilintresse som resulterat i massor med olika bilar sen körkortet togs. Allt från Audi och BMW till Toyota/Subaru osv, allt med motor är skoj! Som förare är han fokuserad och lika mycket tävlingsmänniska som dålig förlorare.


Historian hittills:

Daniels karriär inom Time Attack började 2021 som rookie i Club med sin nya bil Toyota GR Yaris. Med pallplatser på samtliga banor och vinster på de tre sista tävlingarna så var serietiteln ett faktum. Under året så samlade han även på sig ett antal banrekord för klassen. På hösten 2021 så var han med och tävlade i European Time Attack Masters på legendariska Nürburgring i Tyskland. Även där tog han imponerande hem vinsten i sin klass. 

Inför 2022 så hoppade Daniel upp ett steg till Challenge. Han behöll sin Yaris som han då modifierar ytterligare och hoppade kunna vara med och fightas i toppen av denna extremt tuffa och jämna klass. Det gick inte hela vägen utan han slutade P2 i klassen efter en säsong som var otroligt jämn samt hade totalt fyra olika vinnare.

Inför 2023 är han kvar i Challenge men kör i ett samarbete med Continental på deras nya gatdäck. Hur långt kan han nå i denna klass där alla andra kör på R-däck?Här kan du följa Daniel:


Vi stöttar Daniel: