#60 DANIEL ROSENBLOM

Daniel är glad, positiv och försöker vara en snäll kille från Stockholm som till vardags driver däckfirman Bandhagens Däck. Med jobbet kommer ett väldigt stort bilintresse som resulterat i massor med olika bilar sen körkortet togs. Allt från Audi och BMW till Toyota/Subaru osv, allt med motor är skoj! Som förare är han fokuserad och lika mycket tävlingsmänniska som dålig förlorare.


Historian hittills:

Daniels karriär inom Time Attack började 2021 som rookie i Club med sin nya bil Toyota GR Yaris. Med pallplatser på samtliga banor och vinster på de tre sista tävlingarna så var serietiteln ett faktum. Under året så samlade han även på sig ett antal banrekord för klassen. På hösten 2021 så var han med och tävlade i European Time Attack Masters på legendariska Nürburgring i Tyskland. Även där tog han imponerande hem vinsten i sin klass. 

Inför 2022 så hoppas nu Daniel upp ett steg till Club Challenge. Han har kvar sin Yaris som han nu modifierar ytterligare och hoppas kunna vara med och fightas i toppen av denna extremt tuffa och jämna klass.Här kan du följa Daniel:


Vi stöttar Daniel: