TRÄFFA TIME ATTACK I PÅSK: Nordens största bilmässa äntligen tillbaka

Ingen sann bilentusiast kan ha missat den gigantiska BILSPORT PERFORMANCE & CUSTOMMOTORSHOW som varje påskhelg arrangeras i Jönköping, Elmiamässan. 

Med ett besökssnitt på 77.349 besökare varje år (!) och flera hundra fordon, företag och spektakulära motoraktiviteter under ett tag… så är detta något man inte får missa som första aktivitet inför sommarens biläventyr. 

Nu är det officiellt att vi på TimeattackNU-serien återvänder på mässan, som vi faktiskt gjort sedan starten 2012 år efter år. Som en extra förmån för våra förare, funktionärer och partners har vi ett begränsat antal entrébiljetter till rabatterat pris: 

[KLICKA FÖR ENTRÉBILJETTER!]

Ingår: Tillgång till vår lugna och sköna Lounge i Elmias konferensdel, där ni kan ta en kopp kaffe med era närmsta anhöriga som också bokat biljett hos oss. 

(Peter Schmidts unika ”Formel 1 Volvo 360 stod utställd 2016) 

Aktiveringen på denna storslagna mässa innefattar ett antal Time Attack-bilar utställda, Virtual Time Attack att prova på.

Hela vårt trivselteam och de ansvariga för seriens media/promotorroll kommer finnas på plats.

Även en handfull förare varje dag, som gärna svarar på frågor för nyfikna följare liksom aspirerande förare som vill prova på Time Attack i sommar. ANMÄLAN ÄR ÖPPEN och platserna för årets kanonkalender går snabbt åt. Varmt välkomna redan nu att boka en minnesvärd sommar!

KALENDER TIME ATTACK 2022:
R1 Kinnekulle Ring: 6 – 8 maj
R2 + ”King of Mantorp”: 30 juni – 1+2 juli
R3 Falkenbergs Motorbana: 30 – 31 juli
R4 + R5 Gelleråsen Arena, Karlskoga: 26 – 28 augusti
ETAM (European Time Attack Masters), Nürburgring GP-slinga: Prel. 23 okt

Mer information om hur du kan boka dina biljetter och slippa köa, samt vilka fordon och övriga nyheter på plats kommer inom kort. 

FÖRFRÅGNINGAR: media@timeattackNU.se