#94 PHILIP OLOFSSON

Glade och okomplicerade Philip har på sina få år som han kört bana visat på exceptionell talang. Tillsammans med sin like positive och alltid hjälpsamme far Fredrik, har de blivit en omtyckt duo i depån- som trots idel topplaceringar håller samma jordnära stil som debutåret. Till i år kliver också Philip in i Porsche Sprint Challenge för att visa att han är minst lika vass i Racing som Time Attack.

Fun fact: Philip har en egen verksamhet där han bygger om och färdigställer A-traktorer. Få kan säga de gjort så många bilburna ungdomar glada som han.


Historian hittills:

Far och son Olofsson är glada i att byta bil, sedan debuten flera år sedan med en BMW M2 som det knappt hann bli en tävling med, så har flertalet olika Porsche gått igenom familjen. De äger också en egen V8 Thunder car, men gjorde förra säsongen sin absolut bästa säsong med en Porsche 991 Carrera i Club Challenge… där Philip var ende som lyckades slå ”omöjlige” Fredrik Gehammar (Gelleråsen R4). Denna säsong är det prio på att utmana i Pro Street  med en helt ny 992 GT3.Här kan du följa Philip: