ANMÄLAN + KALENDER 2014: Här finner du all info om intresseanmälan för att köra!

Efter att som alltid ha gått mot strömmen, så känner vi oss redo att presentera årets kalender och öppna första omgången av anmälan.

Som förra året ser vi fram emot att ha större delen av våra förare klara innan årsskiftet, så vi tillsammans kan jobba med Media & PR inför säsong tidigt!

– – – – –

go time

(Foto: Martin BILBILDER.SE Persson!)

ANMÄLAN:

Din intresseanmälan för att köra mailar du till info@superiorimports.se. Du måste bifoga Namn – Adress – Bil med teknisk spec + Bild – Önskad siffra (3st) – Tävlingsklass.

Vi hjälper dig med frågor om reglementet, du kan även skicka funderingar direkt till timeattack@live.se.

Om du blir antagen kommer du då få en faktura på 2900:-, som reserverar din siffra + plats och validerar att du enbart betalar "boka tidigt" priset på endast 7480:- Inkl. moms (måste föranmälas innan 31 Mars).

Flera avbetalningslösningar kommer presenteras, men resterande belopp behöver inte betalas förs 2014-02-28.

OBS! Ju tidigare du anmäler dig desto större chans har du att i ett slutet förarråd påverka beslut ang. sponsorer, arrangemanget, Media & PR- samt börja profilera dig utåt som en av de utvalda förare som deltar i Sveriges Racingmästerskap för Gatbilar!

– – –

NYHETER FÖR 2014:

  • Inga mer konor. Vi har bedömt att kongårdar för att sänka hastigheten i Club-klasserna gjort mer otyg än nytta. Gäller säkerhet/olycksrisk för både förare, funktionär samt åverkan på bana som tyvärr stod många förare dyrt på Rudskogen. Detta gör spelfältet för att sätta en riktig tid nu är lika i samtliga klasser.
  • "Best of the rest" = Mer körtid till de som ej kvalar in. Eftersom vi med nästintill matematisk precision nu kan formulan för trafik som flyter, samt att konor försvinner = frigör tid i schemat. Om vi under dagen lyckats köra utan incidenter som tar tid, så avslutas dagen med att "best of the rest" i varje klass får köra. Det är en sista livliva att putsa sina tider/placeringar från Q1 – Q3 och bidrar med ett extra adrenalinfyllt tävlingsmoment även för de som inte lyckats kvala vidare (Gäller platserna 9 – bakåt).
  • Färre event + Mer bestående personal över hela säsongen. Organisationen breddas, mycket kommer presenteras fortlöpande på alla områden som viktiga ingredienser i tidtagning, funktionärer, mediaresurser, administrativt kunnig personal mm. mm. Att vi kör tre deltävlingar gör det mycket lättare att knyta folk över hela säsongen än ha en hög omsättning med olika crew etc.
  • Hemsidan uppgraderas. Surfa gärna in på www.timeattack.nu på din smartphone för att bl.a. uppleva den otroligt förenklade mobila versionen av siten. Kommer hända mycket på denna front närmare årsskiftet, en splitt ny hemsida lanseras i slutet av Mars!
  • . . . och mycket mer som presenterar under Mars månad då TAnu.se säger "It's go time"!

– – –

KALENDER 2014:

Vi kan nu presentera våra datum som spikade, med reservation för extraordinära undantag.

Kort och gott de bästa banorna vi kunde tänka oss efter många års åkande långt innan TAnu.se var påtänkt, samt dialog med många av våra förare ända sedan deltävling 1 2012.

Vi känner att dessa banor är säkra, roliga, bra geografiskt läge eller logistik- samt att de som långsiktiga partners är mycket positiva till att vi ska profilera dom som stommen i att sätta en tid med sin gatbil på Svensk racebana.

Rond 1 – Kinnekulle Ring (10 Maj, Lördag)

Rond 2 – Mantorp Park (6 Juli, Söndag)

Rond 3 – Karlskoga Motorstadion (10 Aug, Söndag)

Tre deltävlingar på banor vi kan utan och innan med fem-stjärnigt på varje; resultat är vår ambition än satsa på volym.

Detta i kombination med ett sansat tak av deltagare (4 x 10) = Säker och fördelaktig körning, som det ska vara när man ska sätta snabba tider och inte kryssa mellan alldeles för många deltagare.

I September kommer vi bjuda till en hejdundrande avslutning, och de sociala aktiviteterna utanför tävlingsdatum kommer vara många & valfria!

Glöm inte heller att 5 Juli har vi avsatt Mantorp Park till att ha en Time Attack-festival där alla är välkomna att prova på sporten och ta del i många roliga aktiviteter för att exempelvis ge dina sponsorer lite extra valuta för pengarna!

– – –

Välkomna ombord till vårt mästerskap och unika gemenskap, tillsammans ska vi slå rekord och få sporten uppmärksammad på banbrytande sätt.

Förfrågningar till info@superiorimports.se, vid funderingar kring reglemente etc skicka ett mail till timeattack@live.se. Vi ses 2014!