ANMÄLAN: TA Testdag och Rond 1 Ring Knutstorp nu öppen (OBS! Begränsat antal platser + Covid-19 restriktioner)

Time Attack-premiär! Var med på roliga att köra Ring Knutstorp, 1 maj (fre, testdag) – 2 maj (lör, Rond 1 tävling).

[ANMÄLAN TILL ROND 1, RING KNUTSTORP 1-2 MAJ]

OBS! Publik och anhöriga är strikt förbjudna! Du får endast ha med dig mekaniker och team-medlemmar, som hjälper dig i ditt tävlande. Dessa fyller du i på nästa sida av anmälan så de finns på en namnlista som kollas i entrén på plats. 
OBS! Priserna höjs med +500:- vid anmälan efter måndag 20 april.
OBS! Antalet platser är denna rond begränsade, ni måste GODKÄNNA OCH UPPFYLLA VÅRA VILLKOR ANG. SMITTSKYDD & SOCIAL DISTANSIERING (KLICKA!) för att få medverka!

På våra arrangemang har vi alltid hög säkerhet i form av bemannade posteringar, ambulans med sjukvårdare, räddnings/släckbilar med utbildad personal samt sekretariat som alltid har trevligt folk på plats.
 
På plats finns också professionella fotografer och övrig media av hög klass: KLICKA FÖR FACEBOOK.
Summering:
TA Testdag (fre):
Dagen är indelad i fyra grupper (1: Nybörjare, 2: Erfaren Amatör 3: Supersporbil 4: Extrembil) som under sina respektive pass har fri tillgång till banan. 5x 15-20min kvalitativ körning utlovad. 
 
TA Tävling (lör);
Lördag kör samtliga klasser Rond 1 – Premiären av TimeattackNU-serien. Du kan boka att delta utan att vara serieanmäld. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt plats om du kontaktar oss innan (anmalan@timeattacknu.seeller ring 0738121190 (Mikael)). 
 
Du är garanterat ett warm-up heat, två kval och en A eller B-final beroende på hur du placerar dig. Alltså lika mycket körning för alla.
Wild Cards tilldelas inga seriepoäng, men du har fortfarande chansen att hamna överst på podiet och vinna priser på själva tävlingen.
 
Tidsscheman – Anslås närmre premiär och mailas ut!
 
FAKTURA: All körning blir inom 24h fakturerad (anmälan bindande) och skickad till mailen, du får även ett SMS som bekräftar att den skickats och hur du kan betala med Swish. Köravgiften måste betalas inom 48h.
 
För privatpersoner gäller priserna som är specificerade.
Om du vill att ett företag ska betala fakturan som annonsering tillkommer +25% för rätt moms samt administration. 
 
MAT: 
Frukost: Tyvärr har banan ingen servering av frukost. Ha med er egen frukost och ät i er depå.
Ni som bokat Pro-paket kommer erbjudas kompensation för detta senare under säsongen.
 
Lunch: Banan har sin restaurang Lucys öppet och lunch kommer gå att avhämta efter ett särskilt tidsschema baserat på vilken grupp/klass du kör i. Detta måste bokas innan via oss för att säkerställa att man får mat, vi kan inte garantera någon allmän servering utöver det. 
 
Lunchmeny: 
Fredag – TBA
Lördag – TBA
 
Grillmiddag fredag: Kommer gå att förbeställa endast. TBA. 
 
ELSKÅP & DEPÅPLACERING (300:-): Om du vill ha el till din depåplats måste du ansöka om det innan, ni måste anmäla er ankomst för att få använda elen. Stickprover kommer utföras av banan under helgen.
 
OBS! Viktigt att du följer den depåplacering som serien önskat och följer de direktiv för att hålla avstånd mellan team. En speciell depåkarta med ca 2m avstånd mellan varje team kommer mailas ut närmre tävling.  
 
MEDÅKARE/LICENS (200:-/person): Obligatoriskt att teckna licens för samtliga som ska åka med, eller om du inte innehar SMA för säsong teckna en för dagen. Uppge namn och personnummer på nästa sida i ”övrigt” för de ni bokat.
 
Bullernivå 95dB: Din bils ljudnivå kommer kontinuerligt kontrolleras och gränsen 95dB får ej överskridas. Om du ligger över får du svartflagg och chansen att åtgärda. Vid upprepade överträdelser nekas du fortsatt körning. 
 
– – – – –
Tillsammans övervinner vi de sociala konsekvenserna av Covid-19! Med stor noggrannhet, respekt och kompromissa med det sociala- får vi till en helg som kommer vara späckad av roliga minnen för dig som älskar kvalitativ bankörning & Time Attack!
 
FRÅGOR: Maila anmalan@timeattacknu.se, eller skicka SMS till 0738121190 så ringer vi upp eller ger svar på dina frågor där.