Anmälan till Time Attack 2013 nu öppen, ansök redan idag!

Då var det äntligen dags att officiellt öppna anmälan! Vi på TimeAttack.nu är otroligt stolta över att vi redan fått in 45+ föranmälningar varav ca hälften av dom är från 2012 års förare.

Nu är det av dessa föranmälda ett 20-tal som ska erbjudas plats, från förra säsongen- sedan 20 till som är "först till kvarn" att betala och säkra sitt startnummer = 40 startande klara till början av December.

Det innebär att du gör helt rätt i att vid intresse för deltagande i TimeAttack.nu 2013 för de resterande platserna; omgående fyller i nedan uppgifter och skickar in dom till mikael@superiorimports.se.

I minsta fall kommer du placeras på en reservlista.

Vi lovar uppdatera er löpande och tycker ni ska skriva upp er på vårt "Time Attack newsletter" som du gör i nedankant på hemsidan för snabbaste infon utanför websiten!

Fyll i allt detta och läs sedan vidare:

NAMN:

ADRESS:

FÖRETAG (vid fakturering):

FÖDELSEDATUM:

STARTNUMMER (tre olika):

TEL:

E-MAIL:

SBF LICENS (ange nummer eller att du önskar gå kurs här):

BILMÄRKE:

MODELL:

ÅRSMODELL:

HÄSTKRAFTER:

VIKT:

BRÄNSLE:

DÄCK FRAM/BAK:

KLASS DU VILL KÖRA [ kryssa X i ]: PRO/PRO M [ ] , CLUB CHALLENGE [ ] , CLUB [ ]

LÄNK/ÖVRIG INFO (om ditt fordon): OBS! Om du vid detta datum inte är säker på vad du ska köra, eller var din bil klassar- uppge vilken klass du vill vara med i. Utgå från befintliga reglemente hos SBF som FINNS HÄR *KLICKA!*

Vi hjälper dig med personlig service vid oklarheter om detta när vi fått klar första rundan av allmäna anmälan till serien som beräknas vara klar första veckan i December.

PRIS: Pris för en hel säsong är 10 990:- Inkl. moms dvs ca 1800:-/tävling i snitt. Det är billigare än förra årets snittkostnad då vi kör 6 deltävlingar fördelade på 5 helger i år.

PERSONLIGT STARTNUMMER:

Vi ber dig att uppge två nummer i reserv (skall vara 1 – 99). Skulle du bli utvald skickas en formell inbjudan till dig där ett startnummer reserverats, betala då omgående enligt nedan anvisning:

ANMÄLAN/BETALNING:

Kopiera ovan uppgifter och skicka dom ifyllda till info@ralphsdack.com.

Vi kommer bekräfta att vi mottagit din anmälan inom 48h.

Om du fått en av platserna får du en formell inbjudan med ditt startnummer. Sen är det upp till dig att skicka in halva säsongsavgiften på 5495:- på bankgiro 857-0087.

Du har du 14 dagar på dig att betala, annars erbjuds ditt startnummer till någon annan.

FRÅGOR?

Det går jättebra att ställa frågor på info@ralphsdack.com eller mikael@superiorimports.se.

I nuläget enbart frågor som rör anmälan, all annan information släpps så snart det är klart vare sig det gäller banor, reglemente eller annat.

Varför så omständligt?

Priset och rushen vi har nu är satt med hänsyn till att vi ännu är i händerna på andra aktörer med reglemente, banor och dylikt. Dvs ett par okända faktorer ännu.

Vi vill för de som efterfrågat och vill boka upp sig redan nu därför agera och ligga rätt i tiden med förberedelser.

TA.nu har en otroligt hög ambition med serien, och detta kräver att vi utnyttjar varenda vecka som går tills premiären går av stapeln- bl.a. för att ge er förare bästa förutsättningarna praktiskt och så ni kan planera er säsong.

Om Reglemente eller banor absolut inte faller mig i smaken?

Givetvis ger vi dig rätten att hoppa av om dessa pusselbitar av skäliga anledningar skulle vara en stor besvikelse för dig.

Detta måste du ta omedelbar ställning till när informationen släpps, så din plats ev. kan erbjudas till andra.

I övrigt är inte handpenningen återbetalningsbar efter reglemente och banor är spikade.

Vet du redan på förhand att något av datumen vi kör inte passar dig, så kan vi med gott förbehåll mäkla din plats i den deltävlingen till ett "wild card". Kontakta oss så löser vi alla problem!

Stort tack på förhand, MVH!