PRELIMINÄR KALENDER 2013: Här kommer datumen ni redan nu ska boka in för Time Attack!

Vi inom TIMEATTACK.NU teamet jobbar just nu på högvarv för att lägga grunden för 2013. Prioritet är reglemente, banor och en strategi så att våra förare redan från anmälan känner sig mer än väl omhändertagna.

Därför gick vi i nyhetsbrevet under gårdagen ut med en "banner" som ni stolt kan visa för potentiella sponsorer, vänner och dylikt- med samtliga (preliminära) datum för vår säsong 2013.

Under kvällen på TIMEATTACK.NU FACEBOOK kommer bilden läggas ut, och ett par fräscha T-shirts lottas ut om ni deltar i en liten kampanj.

Missa inte det, men klicka på bilden och ladda sedan ner den. Vi är övertygade om att lokala sponsorer mer än gärna tar sig en titt för att lägga ett good-will belopp var för att sponsra er till deltagande:

(Glöm inte att klicka på bilden för att få den i högupplöst format och "spara som".)

Det är många som ställer frågor om hur man inte riskerar missa att anmäla sig. Enkla svaret på frågan är att ni framförallt måste vara med i TimeAttack.nu newsletter.

Där kommer information alltid gå ut först, med hemsidan och sedan VÅR FACEBOOK som nästa led. Vi beräknas att intresseanmälan för detta kommer inom 2v!