BILDREPORTAGE: 20 härliga bilder av seriefotograf Martin Fördal Persson från Time Attack-finalen på Karlskoga Motorstadion

_MG_0043Nu har samtliga våra seriefotografer som levererat högklassiga bilder hela säsongen börjat få klart sina första gallerier från Time Attack finalen på Karlskoga Motorstadion.

Martin Fördal Persson (BILBILDER.SE) är först ut med ett axplock av 20st bilder som vi vill kalla ett ”bildreportage”.

Fler gallerier från Hjalmar Van Hoek (JALLEGRAPHICS) och Steffen Nilsen (STEFFENSFOTO) är på väg, kika gärna på VÅR FACEBOOK för att få ett par förhandstittar dagligen!

Vi uppmuntrar er alla att använda bilderna, men att det tydligt anges källa (TAnu.se) samt att varje fotograf benämns vid sitt namn.

Det är absolut förbjudet att förändra eller beskära bilderna på något sätt, skicka gärna ett mail till media@timeattacknu.se om ni behöver använda bilderna i sammanhang som ni är osäkra över.

– – – – –

_MG_9902

(Gustaf Burström hade snabbaste tid av alla på R-däck, men en trasig drivknut gjorde att han återigen fick åka hem med tom känsla- revansch 2015?)

_MG_9872

(Fredrik Lundkvist har krigat på med sin BMW M3 E30 som ändå behåller sitt vackra originalstuk. Tvåa i Pro-klassen är respekt!)

_MG_9843

(Mängder av mer exotiska sportbilar som är som byggda för Time Attack från fabrik dök upp till finalen. Jan Åkerlund kom femma.)

_MG_9841

(Håkan Backlund körde som en virtuos med sin 997 GT3 RS och vann den förmodligen hårdaste klassen för dagen: Pro Modified. Blev då även serieseger med en (!) poäng före stackars Peter Fridström vars RX-7 FC3S hade strul hela dagen när det gällde som mest för att knipa ett komplett styrsystem från HALTECH ECU.)

_MG_9834

(Pelle Lindqvist är en av de mest nordliga deltagarna i serien, och när bilen strulat hela säsongen så gjorde han en sen debut på Karlskoga. Andra plats och hela wankel-världens stora tumme upp för det!)

_MG_9673

(Fredrik Nilsson har jobbat stenhårt hela säsongen med sin E36, och med lite tur och ännu mer skicklighet knep han andra plats här samt totalt i Club Challenge!)

_MG_9555

(En klassiker i mint condition på bana? Håkan Erikssons ”Tofu-levererande” AE86 fick JDM-hjärtan att smälta i depån!)

_MG_9516

(Tobias Öberg kom med en härligt ylande Audi S4 med många hemma-lösningar. Största karossen i startfältet?)

_MG_9453

(Oskar Mejving hade problem med värme på sin vassa Skyline R32, men placerade sig ändå i för dagen snuskigt vassa Pro Modified sjua.)

_MG_9434

(Under warm-up var det många som var tvungna att gnugga sig i ögonen, över 60 ekipage totalt och nästan 50 tävlande? Jösses!)

_MG_0209

(Nya ansikten var det gott om på Karlskoga, Oliva Ejdervinge provade Time Attack för första gången med backning av Seabeach.se.)

_MG_0181

(Peter ”Puppan” Eriksson är en omskriven profil, och äntligen kom han till start i TAnu.se med sin eget byggda Porsche Cup Turbo. Andra plats i PUT blev det!)

_MG_0166

(Lundkvist bjöd på dagens enda riktiga rökare efter att han säkrat fjärde plats i finalen och därmed ovan nämnda totala andraplats i serien.)

_MG_0122

(Robin Antonsson har tagit en roll i det tysta och varit en stor orsak till att serien flutit på i tekniska frågor etc. Men vinna, det gör han- tredje raka i Pro blev det!)

_MG_0070

(Alx Danielsson var på plats även här, och många fick nytta av detta urstarka racing-proffs coachning. Här i en konversation med Fredrik Järrsten, som tack vare detta (?) knep vinst i Club-klassen med sin Cayman R.)

_MG_0059

(Lagom till eftermiddagens finaler hade det letat sig ut en hel del folk till läktarna och depån, och restaurangen sålde faktiskt ut all mat under dagen.)

_MG_0039

(Sista utposten innan du beträder banan heter Ansgar Borgvall. Vi på TAnu.se är väldigt måna om att behålla så mycket personal och partners vi kan från år till år.)

_MG_0030

(Richard Cornacchini hade ännu en dag med brett leende på ett TAnu.se-event, och tiden 1.04,747 var ett ännu ett banrekord i boken för hans del för karossbilar!)

_MG_0024

(Gästbesök från ”andra sidan”? JAPCRAP BOMBSQUAD var till 99% vana vid Drifting och att åka med ett tvättäkta JDM-stuk på gatorna… Arash aka ”KidCurry” var efter en sjätte plats i Club väldigt övertygad om att det Japanska sättet raceförare gör på = både Drifting + Time Attack kanske vore något för 2015?)

– – – – – 

Hela veckan väntas fler bilder och en Superior Media producerad film från eventet. Återigen, ha gärna koll och FÖLJ VÅR FACEBOOK för smått och gott!

Vi kommer även gå ut med detaljer om vår stora SATSNING PÅ STCC SOLVALLA (KLICKA!) tillsammans. Ett tillfälle ingen får missa att umgås i bästa möjliga miljö. Boka datumet, mer info kommer…!