Bromsspecialisten PEAN Sweden förlänger samarbetet med Time Attack 2020

Vi presenterar stolt Sveriges främsta aktör inom bromssystem och komponenter, med produkter levererade till många av Sveriges främsta Time Attack-byggen som fortsatt partner till vår serie.
 
Deras största styrka förutom ett gediget nätverk av leverantörer, är deras expertis och kunnande om själva produkterna.
 
Du som nybörjare får lika god hjälp av PEAN med vilka belägg och skivor du ska välja inför ditt första bygge, som du som siktar mot varvrekord och behöver bolla idéer och specifika behov till din racebil.
 
Under två år har de funnits med under våra tävlingar och gett track support till våra tävlande, detta fortsätter under säsong 2020. 
 
Mer än en tävlande har fått sin dag räddad av Mattias gäng i depån när bromsar strulat eller man upptäckt det man kör på inte håller måttet.
 
”Vi tror på Time Attack som en tillgänglig gren inom motorsporten och TAnu som arrangör är flexibel och vill utvecklas – precis som vi på PEAN. Vi breddar vårt sortiment samtidigt som vi hela tiden samlar på oss ytterligare kunskap och erfarenheter om våra produkter och hur ni upplever dessa i verkligheten.
 
Vi försöker alltid pricka rätt på första försöket och att få jobba tillsammans med er ute på banorna runtom i Sverige hjälper oss otroligt mycket, därför planerar vi vara på plats alla deltävlingar 2020 – Coronaviruset stoppar inte oss men givetvis måste vi liksom alla andra anpassa oss efter rådande omständigheter och samtidigt göra det bästa av situationen.
 
2020 kanske blir lite annorlunda men det betyder inte att det blir sämre – nu kör vi!
– Mattias Nordenström (VD PEAN Sweden)

FILM (OBS. FRÅN 2018): 

PEAN Sweden ny officiell leverantör av bromsar till Time Attack 2018 from Superior Media on Vimeo.

Vi tackar för fortsatt förtroende och är extra glada för de partners som kraftsamlar tillsammans med oss denna extra utmanande säsong.