ETT ÖGONBLICK: Anton Svensson, Dekorteknik.com. Officiell leverantör dekaler/skyltar TAnu.se 2014

Det är bara ett fåtal dagar kvar tills den tredje säsongen av Sveriges Racingmästerskap för gatbilar dundrar igång.

Mer än en har fullt upp just nu, inte minst vår leverantör av dekaler och skyltar: Anton Svensson, DEKORTEKNIK.COM.

På sluttampen fick vi ihop vår ”faceliftade” nya logo, och det innebar självklart att Anton som levererat denna viktiga del i mästerskapet sedan 2013 fick massor att göra:

Anton

– – – – –

[TAnu.se]: Hallå Anton! Hur är läget nere i Kisa?

[Anton Svensson, DEKORTEKNIK.COM] Hallå! Jo det är fullt upp, skär upp dekaler och försöker hinna med allting inför premiären samt alla andra kunder vi har såklart.

Du fick ett otacksamt uppdrag att göra om allting då vår nya logotype blev klar tidigare än väntat. Det kan inte ha varit så roligt?

Många jobb är väldigt kort varsel på och även om detta var lite väl extremt så ska vi lösa det absolut.

Det verkar vara lite så i motorsporten, men det är tur med habila partners som räddar en då. Varför brinner du för detta? 

Det har väl sedan ungdomen alltid varit kul med bilar i alla dess former, men faktiskt så var jag med och tävlade redan 2012 i mästerskapet och vart rejält biten av Time Attack då.

Okay, och nu har du alltså ett företag som specialiserar sig i dekor/dekaler som är en stor del av racingbilar. Medvetet val eller…?

Haha, nja. Vi gör väldigt mycket annat på DEKORTEKNIK.COM, allt från företagsreklam till tryck/dekaler folk använder att inreda sina hem med. Finns mycket vi kan bistå med, men visst brinner hjärtat lite extra för racing.

En snabb titt visar att du faktiskt knep pallplatser 2012 och slutade fyra på Rudskogen 2013 med din RX-8. När blir det comeback på banan?

Jag hoppas ev. prova på något innan året är över, men nu när DEKORTEKNIK.COM växer så snabbt så är det bara fokusera på det. En comeback är planerat till 2015 utan tvekan och kommer tillbaka snabbare än innan, mycket snabbare!

Blir det wankel-motor då igen eller hur går tankarna?

Vi har lämnat wankel för gott tyvärr men kan säga att det lutar väldigt starkt åt en japansk i alla fall. Många kalkyler är gjort på flertal bilar så ska bli spännande vad som komma skall, men vi håller det lite hemligt än så länge.

Toppen! Då ser vi det som bokat till nästa år, så får vi tacka och bocka så mycket för ditt företags support i att få alla tävlandes bilar i TAnu.se att se extra snygga ut!

Inga fara! Lycka till på premiären, ser fram emot att följa live-tidtagningen här på jobbet och se hur mycket bättre tiderna är i år rakt igenom startfältet. Även att se vad Valtonen Motorsport kommer köra med sin RX-7.

Det blir spännande, vi ska se till att hälsa alla förare att stå på lite extra för din och alla andra som måste jobbas skull!

Det gör ni absolut rätt i och lycka till med allt för premiären!

IMG_3956

– – – – –

Vi hoppas alla våra förare är laddade till tusen inför premiären på lördag, under morgondagen släpps officiella tidsschemat.

För frågor om serien/anmälan finns nu support 09.00 – 17.00 varje dag fram tills premiären (0738121190). Ni kan även maila frågor till timeattack@live.se.