GALLERI: All action ute på banan under vår helg på Mantorp Park 2014 (Fotograf Martin Fördal Persson)

_MG_7555Gott och blandat. Från de snabbaste karossbilarna i norra europa, till gamla klassiker och på det dyra exotiska bilar. 

Vår helg på Mantorp Park 5-6 Juli med Time Attack Festival och Deltävling #2 gav mycket att titta på, här kommer ett välfyllt galleri från seriefotograf Martin Fördal Persson (BILBILDER.SE).

Aldrig tidigare sedan starten av TimeAttackNU.se 2012 har vi sett så många anmälda ekipage. De fördelades mellan nybörjare, trackday, King of Mantorp- och så under söndagen normal tävlingsdag med en ny klass dessutom (Pro Unlimited Test by TURBOHUSET AB).

Vårt första stora galleri är alltså fokuserat på allting kring banan, och Martin har tillsammans med de två andra seriefotograferna mängder av fina bilder på lager.

Njut av dessa som är fria att använda i sociala medier, för tryck eller kommersiellt bruk; kontakta gärna media@timeattacknu.se för raka svar.

– – – – –

CLUB – CLUB CHALLENGE – TRACKDAY:

Ett mycket viktigt mål med Time Attack Festival och när vi öppnat upp för ”Trackday-pass” under våra tävlingar, är att låta folk prova på bana i enklare utsträckning- för att sedan ta steget till tävlande/tidtagning. 

Många tog chansen denna helg, och vi gladdes verkligen över det! 

– – –

PRO MODIFIED – PRO:

I de högsta klasserna för tävlande på R-däck har nya Pro Modified, klassen som tillåter lite mer motorstarka bilar (500-600HK) än Club Challenge; men utan att sätta dom i tävlan mot monster som Phantom Supra mm. också börjat ta fart. 

Dessa två klasser är ett utomordentligt komplement till varandra, och på sikt när ”trappan” för att delta i Time Attack från säsong till säsong blir mer inkörd- så ser vi fram emot distinkta mästare från ett år i en klass, till en annan nästa?

– – –

PRO UNLIMTED TEST & OTHERS:

Denna helg var det fritt fram för många ekipage med slicks, eller som inte klassar in i våra övriga klasser. Är det Festival så är det!

Med bl.a. fyra ekipage under 1.20, och otaligt många under 1.30… så var detta den snabbaste helgen i Svensk Time Attack någonsin. Njut av dessa monster!

– – – – –

Trots att vi fortfarande har mängder av bilder kvar att presentera, så har vi börjat snegla mot finalen på Karlskoga 10 aug. 

In och kika i vårt ”smyg-öppning” av anmälan med Rejsa.nu specialpriser (begränsade platser). Du hittar det HÄR (KLICKA!).