GALLERI: En ordentlig titt i depån under ”Time Attack Festival” på Mantorp Park 2014 + BONUS!

Med rekordstort antal deltagande på ett Time Attack-event så fanns mycket rart att titta på under helgen 5-6 Juli på Mantorp Park.

Här kommer seriefotgraf Martin Fördal Perssons (BILBILDER.SE) favoriter kring allt som skedde runtom själva banan.

_MG_7000

– – – – –

Vi har nämnt flera gånger vilken härlig bredd ”Time Attack Festival” och hela vår helg hade denna makalösa helg.

I depån kunde man se Honda Civics och andra äldre sportbilar ihop med ekipage som hade ibland fyra (!) gånger mer effekt.

– – – – –

Många nya ekipage var det som gav sig på att prova Time Attack hela helgen, och det var stundtals väldigt ”namnkunnigt” i depån samtidigt som man kunde hitta sin favorit-sportbil från alla världens hörn nästintill.

Man kan utan överdrift säga att Porsche förmodligen var helgens allra starkaste märke, även om det såklart fanns uppstickare. 

– – – – –

BONUS – 20 Bilder tidigare exklusivt för VÅR FACEBOOK (FÖLJ GÄRNA!):

Precis som JALLEGRAPHICS FÖRSTA GALLERI så lade även Martin upp 20 ”mixade” bilder på TIMEATTACKNU.SE FACEBOOK.

Här kommer dom på hemsidan så de kan avnjutas i lite högre kvalitet, och visst är det Mikael Persbrandt som deltog med två ekipage som bl.a. en annan stjärna ni ser; Alx Danielsson rattade till fina tider!

– – – – –

Vi har en väldigt glad nyhet ang. vår avslutning av säsongen 6 September, där vi träffas på ett väldigt kul event mitt i Stockholm- och sedan har prisutdelning på kvällen.

Utan tvekan har vi fått vårt #1 val av plats för detta, och samtliga förare har en spännande överraskning att se fram emot… det gäller även de som ANMÄLER SIG TILL KARLSKOGA 10 AUG NU (KLICKA!).