GALLERI: Kort bildserie från depån under Rond III, Mantorp Park

RANI GILIANA har kommit med ett "bättre sent än aldrig" paket bilder från tredje omgången av TIMEATTACK.NU 2012, Mantorp Park.

Denna final visade att redan på en säsong och med två deltävlingar i ryggen- så finns ingen organisation som lär sig snabbare att öka kvaliten för sina deltagare. 

Med ovan i beaktning fick vi därför ett ruskigt imponerande startfält med flera som utnyttjade att man kunde åka förmånlig "trackday" på ett par pass.

Kort och gott känner vi att detta var bästa "demon" för vad vi vill uppnå på TIMEATTACK.NUoch flera produktioner på videosidan är på gång för att visa upp det än mer.

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK för dagliga små guldkorn, och träffa i nuläget nästan 800 andra fans som stöder det vi gör!

– – – – –

(De tunga grabbarna från JRM RACING var laddade som aldrig förr, Mikael Engblom hade helt ny maskin som han anskaffat från nämnda firma på en veckas notis- och JoCCe med "gula faran" hade även han fått mecka järnet för att komma fit for fight. Det räckte till att ta två platser på podiet i Pro Modified.)

(Robin Antonssons "Phantom Supra" var dock överst på pallen och snabbast än en gång i Pro Modified, och tog tredje raka vinsten vilket självklart ledde till titeln. Däremot var han illa ute, och höll på att missa kvalgränsen när blött underlag och en struken tid p.g.a. missad gulflagg var nära ge tidigt avslut på dagen!)

(Någon som kom med en skön attityd och en vid första ansyn inte speciellt elak bil, var Marcus, meck på JRM RACING som hade en toppendag i Club klassen där blött underlag och snitsig körning ändå fick han vidare i kvalet. Ibland handlar racing om så mycket mer än bara en snabb bil.)

 

(På samma spår som ovan kan man nog också säga att Håkan "Skyracer" Eriksson trivdes utmärkt med sin lilla rappa Toyota Sprinter Trueno AE86 med knappa 140HK. Här står han bakom NKM-grabbarna Victor Lennman och Daniel Wembo.)

 

(En av seriens främsta när det kommer till filmskapande, Superior Medias David Johansson hade med sin privata Impreza GC8 Type-R, men körde inte mycket. Lyckans man blev han också när en koppling till oljekylare gick sönder precis utanför banan, men som tur var kunde man tack vare Shell Mantorp och Alx Danielssons garage lösa uppgiften och bege sig hemåt igen!)

(Södermanlands allra bästa jordgubbar kommer från Lasse i Järna, som ägt denna Supra så långt de flesta av oss kan minnas. Den trivdes lagom i det våta underlaget, och missade kvalet med en hårsmån- vilket öppnar för en revanschlysta för 2013?).

 

(Bland de bästa framhjulsdrivna bilar som levererats från fabrik i nutid fanns på plats. Henrik Siraths Focus RS till vänster är en stor favorit hos många, medan Martin Wisings Renault Megané RS knappast gör bort sig vid sidan av den utseendemässigt.)

 

(Med säsongen ett par månader förbi oss, så tror vi att fröken Helene Nordbäck, sponsrad av BROTEC startat lite av en ny era i Svensk Motorsport, då det är flertalet tjejer som nu redan nu anmält intresse att delta i serien. Jättekul tycker vi!)

 

– – – – – 

Hur långt ligger vi övrigt i säsongen 2013 då? Väldigt bra kan vi svara på det! Men ett separat inlägg där 2013 års kalender presenteras är på gång- så håll utkik…

Glöm inte heller att anmäla er till nyhetsbrevet som ni finner "knappen" till på HEMSIDAN, det är där platserna till serien går ut först och främst!