En riktigt Glad Påsk till alla våra följare! Vi vill ge er en sista påminnelse om att inte missa chansen att träffa oss nere i Jönköping i helgen.

På plats är vi med två tuffa bilar, där den ena utan tvekan är ett otroligt efterlängtat bygge som har ambitioner på World Time Attack i framtiden.

I nyhetsbrevet har vi skickat ut ett erbjudande till er alla ang. biljetter. Seriens anmälda förare får en fribiljett var, vi hoppas verkligen vi får chansen att hälsa på alla nya ansikten som anmält sig denna säsong!

IMG_0138

Vi fortsätter jobba på inför säsongen, och har varit väldigt aktiva med att rekrytera ”nytt blod” till instegs-klassen Club framförallt.

Det är en viktig klass för oss, och vi ser gärna en viss typ av mångfald där; då det inte är lika blodigt allvar som i de högre klasserna.

Nyheter ligger packade som sillar i pipeline, och vi hoppas ni följer oss hela vägen fram tills premiären 10 Maj, Kinnekulle Ring från och med nu…!

– – – –

Tveka aldrig över att kontakta oss med frågor:

Allmänna/Anmälan: mikael@superiorimports.se , Tekniska/Reglemente: timeattack@live.se , Sponsring/kommunikation: pontus_86_5@hotmail.com.

Glad Påsk än en gång!