Träffa TAnu.se på Bilsport Performance & Custom motorshow 2014 i påsk (18 – 21 April, Jönköping)

DSC_7083_HDRÅrets första PR-event för Sveriges racing-mästerskap för gatbilar, TimeAttackNU.se sker på Skandinaviens största bilmässa: BILSPORT PERFORMANCE AND CUSTOM MOTORSHOW 2014 den 18 – 21 April (Påskhelgen)!

Här laddar vi bl.a. med att visa upp ett riktigt monster, som är ett bygge vi följt sedan 2010 (!) och nu är anmält för att köra med oss hela säsongen.

Vi kommer erbjuda möjligheter så att alla ni anmälda förare, partners, supporters och nyfikna entusiaster för träffa oss ”bakom scenen” så ni lär känna oss mer personligt.

Ett utmärkt tillfälle att se vad vår serie & motorsport representerar, samt kika närmare på den bil som kan beskrivas som ”framtidens Time Attack bil”.

Detta år står vi i A-hallen, och är stolta över att återigen ha en officiell monter för den hetaste motorsporten just nu- precis som vi hade 2012!

ELMIA 17.42.11(Vi vågar påsta att detta blir mässan sjukaste Time Attack-bygge, kom och se med egna ögon)

Det kommer visas gott om media från alla år vi på TAnu.se arrangerat Time Attack-event, allt från vårt allra första arrangemang vi lyckats gräva upp videomaterial från (Japmeet 2008) till flera ”JDM Face-off”; som från 2009-2011 sådde fröna för den Time Attack-scen vi har i Sverige idag.

Givetvis också en hel del från de två år som vi kört Sveriges Time Attack mästerskap 2012 + 2013, och vi ser fram emot att träffa både gamla & nya ansikten; även de som inte i år fått är med i serien!

DSC_7093_HDR(Bild från förra årets enkla monter, där Erik Karlén bl.a. ställde ut sin tuffa Evo VIII. FOTO: Steffens Foto)

Rabatterade ”Fika-biljetter” till mässan för alla anmälda förare:

Tack vare denna satsning kommer vi kunna erbjuda ett speciellt ”paket” av enklare gränssnitt för alla ni som är anmälda till serien, liksom partners och sponsorer.

Erbjudandet kommer gå ut via Time Attack newsletter, som ni enkelt kan skriva upp er på via ikonen i nederkant på hemsidan.

I grund och botten får ni förutom lägre pris på biljetten (ordinarie 260:-) även en enklare fika i vår monter. Perfekt att inleda eller avsluta dagen, så missa inte det utskicket!

Flera spännande nyheter kring TAnu.se 2014 samt från mässan presenteras med fortlöpande ”Live-bloggning”:

Vi har sparat otroligt många nyheter inför säsongen som presenteras under mässan, och självklart kör vi löpande nyhetsuppdateringar om allt annat kul som sker på plats.

Med stor sannolikhet kommer vi säkert få se några intervjuer med profiler och folk bakom serien i Webb-TV format!

DSC_6685(Vilka blir årets profiler i Sveriges etablerade Racingmästerskap för gatbilar? Vi hoppas få ett snack med några av dom på plats!)

– – – – –

Läs mer om klassiska ”ELMIAMÄSSAN” HÄR (KLICKA!), bevaka mailkorgen för hur du skriver upp dig för de rabatterade biljetterna.

Flera nyheter kommer fortsätta strömma ut, vi har grävt djupare än någonsin och har flera nya partners att presentera —> som vill göra den tredje upplagan av TAnu.se till den bästa hittills!