INFÖR: Säkerhetsseminarium med Speedlab + Simpson + AlxNASCAR… samt informationsmöte TAnu.se 2015 (Lördag, 29 Nov)

I hysterin kring närmare 80ST ANMÄLDA OCH BETALDA STARTNUMMER 2015 (KLICKA!) så har organisationen äntligen fått de förutsättningar som behövs inför en riktig rekord-säsong för Svensk Time Attack!

Det innebär för att i god tid planera kanon-aktiviteter och värva partners gynnsamma för alla förare, och här kommer första sådana tillfället- samt att vi alla inför 2015 kan träffas tillsammans:

Speedlab Academy ihop med Simpson Europe håller ett väldigt nyttigt säkerhetsseminarium mitt i centrala Stockholm (Sveavägen 98), där de går igenom fundamental kunskap om din utrustning mm.

Bland flera som deltog i förra årets fullbokade seminarie, så östes det superlativ om hur konkret och användbar kunskap som lärdes ut.

Utöver detta gästföreläser även Alx Danielsson om sina erfarenheter inom ämnet, vilket sett till detta Racingproffs fantastiska karriär (F1-test, NASCAR, Carrera Cup, Thunder Cars, MonsterJAM mm. mm.) hittills borde ge många ögonöppnare och nöje:

KLICKA HÄR FÖR INFO SAMT ATT BOKA 29/11 – ENDAST 250:- INKL. FIKA!

seminarie

– – –

INFORMATIONSMÖTE (FÖRARE TAnu.se 2015):

I samband med detta kommer vi när föreläsningarna är slut även hålla ett informationsmöte inför TAnu.se 2015. 

Alx kommer presentera en del av nyheterna, men flera namn bakom serien är på plats också för att delge info inför säsongen.

Det kommer handla om hur vi tillsammans med förare vill bygga serien inom media, nya praktiska moment som införs för att sommarens stora event fortsätter kännas lika personliga & kul som det gjort sedan 2012.

Vi uppmuntrar alltså alla förare att markera detta datum, TAnu.se informationsmötet är självklart gratis för alla förare och börjar ca 15.00 och beräknas vara helt färdigt med inräknad frågestund ca 17.30.

För att hålla blodsocker upp bjuder vi på smörgås-buffé samt gott om fika till kaffet.

Efter mötet kommer en stor del av oss att gå ut och äta en bit mat ute i city, och vi ser jättegärna att du som förare hänger på!

– – – – –

”Vad gör jag nu?”

Enkelt: Du markerar till att börja med datumet (29 Nov, lördag) i din kalender. Sedan bokar du in dig på seminariet som vi verkligen rekommenderar (KLICKA HÄR!), platsen att lägga på minnet är Sveavägen 98. 

Vi från TAnu.se kommer hålla stadig kontakt med er alla, och vi hoppas se många gamla & nya ansikten denna ”super-lördag” tillsammans!

Som alltid kan ni kontakta anmalan@timeattacknu.se för intresseförfrågningar, eller av allmän karaktär.