NY PODCAST! ”Sveriges Snabbaste” på Youtube och Spotify

Som en spännande nyhet i vårt utbud av innehåll släpper vi ”Sveriges snabbaste” podcast, en podd för dig som älskar allt runt bankörning- särskilt varvtider och hur man förbättrar dom!

Den som leder podden är välbekante profilen Henrik ”Cammo” Ryberg, som kommer träffa framförallt Time Attack förare, men också branschföretag och andra gäster från miljön.

Den 12 februari är det premiär och podden kommer släppas veckovis under lördagar. 

Sedan tidigare har vi släppt en MEDIAKALENDER som visar de höga ambitioner TimeattackNU-serien har, för att bli en ännu starkare ledande aktör för motorsport inom sociala medier:

De första gästerna i podden under februari blir en spännande mix av namn som de mest ingrodda känner igen, men som många som älskar bankörning helt klart kommer hitta olika nöjen/nytta med att lyssna till:

12 FEB (#1 PREMIÄR!): Säkerhetsgurun Jan ”JP” Phersson @ SIMPSON EUROPE

19 FEB (#2): Fredrik ”Giant slayer” Gehammar – Champion CC 2019 + 2021

26 FEB (#3): Vinnarna av Virtual Time Attack 2021

Under säsongen 2022 kommer podden vara i ”version 1.0” och vi kommer laborera med typ av gäster, längd, format och jobba mycket med alla er följares feedback.

Vill du stötta podden FÖLJER DU VÅR YOUTUBE och lämnar regelbundna kommentarer om innehållet, extra mycket om du hör något du inte håller med om eller tycker var värt kritik.

Med ANMÄLAN TIME ATTACK 2022 ÖPPNAD (KLICKA) och ett högt intresse, så känns det som årets säsong kan bli en av de mest minnesvärda någonsin.

Nästa vecka släpper vi en bomb, där vi lanserar vart alla ni följare kan träffa oss fysiskt för första gången officiellt sedan pandemins början.

Ledtråd: Boka minst en dag i Påsk i Jönköping!