OFFICIELLT! Sveriges nya, enkla, roliga, prisvärda och säkra insteg i bankörning: 3hNU.se (i samarbete med SLC Racing)

Vi presenterar stolt en frisk vind till insteget för bankörning, som tar rygg på de omfattande satsningarna tillsammans med SKRUVAT.SE och enklare AMATÖR-KLASSER I TIME ATTACK samt vårt TV-magasin SVERIGES SNABBASTE AMATÖR 2019.

I samarbete med ett anrikt namn och likaså kunnig arrangör av långlopp i SLC RACING, tar vi fram ett effektivt och roligt koncept som dessutom skapar en unik bredd för de tävlande i Time Attack-plattformen: 3hNU.se.

Time Attack har vuxit sig till en sport som i de snabbaste klasserna ofta förknippas med stora insatser, kunnande och kostnader. 

I toppen av alla klasser har nivån utan tvekan snabbt blivit något som ställer stora utmaningar på förare/team. Samtidigt har serien blivit en stark mediaplattform populär hos sportbilsentusiaster i alla åldrar, många förare har därför lyckats ta sin hobby till en nivå där de har partners och följare som stöttar deras satsningar.

Vid sidan av dessa finns fortfarande en möjlighet för vemsomhelst att tävla mot sig själv eller mot likvärdiga fordon man hittar i resultatlistorna, under säkra och välarrangerade former. 

Nybörjare kan både under tävlingar liksom under våra hyllade Time Attack testdagar som finns för allmänheten varje tävlingshelg, få känna på intensiteten och glädjen av att köra mot klockan på högre nivå än en ordinär trackday.

Att tävla mot sig själv kan ge en lagom kick, man utvecklas rekordsnabbt i en fantastisk förarmiljö och inarbetad kultur för att bättra sina personbästa varvtider.

Som en påbyggnad på detta och för att ex. låta team runt Time Attack-förare ha en tillgänglig extra plattform för mekaniker, följare & partners att köra tillsammans med dom i en prisvärd bil…

… så fyller vi med www.3hNU.se en lucka inom bilsport på bana. Konceptet har tagits fram i samförstånd med SLC RACING med Sveriges mest meriterade arrangör av långlopp som frontfigur; Fredrik Skoghag.

Tillsammans känner vi oss inspirerade och kvalificerade att ta oss an denna utmaning och samtidigt stärka våra event-helger, nu när vår erfarenhet som arrangör hör till de ledande i Sverige.

KORTFATTAD INFO:

  • 3 timmar långa tävlingar med klassiskt “budgetbil-upplägg” enligt PREL. DETTA REGLEMENTE.
  • 3 tävlingar som sker i samband med TimeattackNU-seriens tävlingshelger, se prel. kalender ovan. 
  • 2 – 4 förare per tävlande ekipage, samla vännerna och tävla i motorsport för mindre än 1000:-/person om ni är 3 eller fler.
  • Samma höga kvalitet på arrangemang, tävlingssäkerhet, professionell tidtagning och media som i TANU-cirkusen.

KALENDER:

  • R1 Kinnekulle Ring: 6 juni
  • R2 Mantorp Park 25 juni
  • R3 Gelleråsen: 22 augusti

Mer info om detta och ett väldigt attraktivt paket för alla tre tävlingar kommer släppas inom kort.

Lämna gärna en intresseanmälan via hemsidan under fliken “ANMÄLAN” eller skicka ett mail till anmalan@timeattacknu.se.