OFFICIELLT! Sveriges nya, enkla, roliga, prisvärda och säkra insteg i bankörning: 3hNU.se (i samarbete med SLC Racing)

 

[3HNU.SE REGLER *KLICKA!*]

 


[SERIETABELL 3HNU.SE] – PDF

 


[RESULTAT ROND 3, GELLERÅSEN ARENA 3HNU.SE] – PDF


[RESULTAT ROND 2, MANTORP PARK 3HNU.SE] – PDF

 


[RESULTAT ROND 1, KINNEKULLE RING 3HNU.SE] – PDF


18 MAJ: Nu öppnar vi upp med en andra klass som kör under 3hNU-loppen. Ett perfekt tillfälle för ditt team som söker lite extra kvalitativ körtid och ta del av TimeattackNU-seriens gemenskap & mediaplattform. Det går även bra kombinera med att tävla i våra Time Attack-AM klasser (KLICKA!), vi pusslar gärna in dig och går bra lämna intresseanmälan på anmalan@timeattacknu.se eller ringa/messa Mikael på 0738121190. 

”Klass 1” är standardklassen som körs på R-däck enligt SLC landskampen (KLICKA!)

Nya ”Klass 2” är övriga enklare långloppsklasser som passar in i prestanda och med individuellt godkännande/anpassning. Exempel på bilar som kan klassa in är Race4fun, MSLS mindre klasser, NSHC samt ”skrotbilsrejset”.

Kontakta Fredrik Skoghag per telefon 0708800695 eller mail fredrik@skoghag.com för att se om din bil kan delta.


ROND 1 – KINNEKULLE RING:

FREDAG, 5 JUNI:
– Premiär för 3hNU.se: Sveriges nya enkla och roliga långlopps-serie alla kan köpa en billig bil och samla vännerna till en satsning. Ni kan vara 2 eller 3 förare som delar på en bil och deltagande i ett 3 timmar långt långlopp för 3490:- för hela teamet. Till premiären ger vi -1000:- i rabatt för att prova på. Gäller fram tills 25 maj.
 
Du kan med fördel boka på extra testtid på tävlingsdagen, välj då erbjudandet för ”Första gången nybörjare & 3hNU.se Tävlande” för +1390:-.
Det är även möjligt att anmäla sig till Time Attack i klassen Club-AM på lördagen för specialpriset 1990:-. 
 
OBS! Du kan även anmäla dig till hela säsongen (KINNEKULLE 5 JUNI, MANTORP PARK 27 JUNI & GELLERÅSEN 23 AUG) där du samlar seriepoäng, får ett eget startnummer och får ta del av 3hNU.se mediapaket med livesändning mm.
 
– TA Testdag ”BASIC”: En enklare rabatterad testdag som erbjuder 3x 15min pass på förmiddagen och 2x15min med större grupper i open pit efter lunch. Perfekt för dig som kör 3hNU, ska tävla i Club dagen efter, är nybörjare eller som vill förlänga din helg med massa testmöjligheter en hel weekend.
 
LÖRDAG, 6 JUNI:
– Tävling (Rond 2) för Club-AM och Club: Den här dagen tävlar våra instegsklasser och vi subventionerar priset för de som aldrig kört TA förut som klassar in här. Ta chansen att prova tävla ihop med lite mindre avancerade bilar och få smak för vår tävlingsform. Ni som tävlar i 3hNU.se klassar in perfekt i Club-AM.

Vi presenterar stolt en frisk vind till insteget för bankörning, som tar rygg på de omfattande satsningarna på våra enklare AMATÖR-KLASSER I TIME ATTACK samt vårt TV-magasin SVERIGES SNABBASTE AMATÖR 2019.

I samarbete med ett anrikt namn och likaså kunnig arrangör av långlopp i SLC RACING, tar vi fram ett effektivt och roligt koncept som dessutom skapar en unik bredd för de tävlande i Time Attack-plattformen: 3hNU.se.

Time Attack har vuxit sig till en sport som i de snabbaste klasserna ofta förknippas med stora insatser, kunnande och kostnader. 

I toppen av alla klasser har nivån utan tvekan snabbt blivit något som ställer stora utmaningar på förare/team. Samtidigt har serien blivit en stark mediaplattform populär hos sportbilsentusiaster i alla åldrar, många förare har därför lyckats ta sin hobby till en nivå där de har partners och följare som stöttar deras satsningar.

Vid sidan av dessa finns fortfarande en möjlighet för vemsomhelst att tävla mot sig själv eller mot likvärdiga fordon man hittar i resultatlistorna, under säkra och välarrangerade former. 

Nybörjare kan både under tävlingar liksom under våra hyllade Time Attack testdagar som finns för allmänheten varje tävlingshelg, få känna på intensiteten och glädjen av att köra mot klockan på högre nivå än en ordinär trackday.

Att tävla mot sig själv kan ge en lagom kick, man utvecklas rekordsnabbt i en fantastisk förarmiljö och inarbetad kultur för att bättra sina personbästa varvtider.

Som en påbyggnad på detta och för att ex. låta team runt Time Attack-förare ha en tillgänglig extra plattform för mekaniker, följare & partners att köra tillsammans med dom i en prisvärd bil…

… så fyller vi med www.3hNU.se en lucka inom bilsport på bana. Konceptet har tagits fram i samförstånd med SLC RACING med Sveriges mest meriterade arrangör av långlopp som frontfigur; Fredrik Skoghag.

Tillsammans känner vi oss inspirerade och kvalificerade att ta oss an denna utmaning och samtidigt stärka våra event-helger, nu när vår erfarenhet som arrangör hör till de ledande i Sverige.

KORTFATTAD INFO:

  • 3 timmar långa tävlingar med klassiskt ”budgetbil-upplägg” enligt DETTA REGLEMENTE.
  • 3 tävlingar som sker i samband med TimeattackNU-seriens tävlingshelger, se prel. kalender ovan. 
  • 2 – 3 förare per tävlande ekipage, samla vännerna och tävla i motorsport för en prisvärd kostnad.
  • Samma höga kvalitet på arrangemang, tävlingssäkerhet, professionell tidtagning och media som i TANU-cirkusen.

KALENDER:

  • R1 Kinnekulle Ring: 5 juni
  • R2 Mantorp Park 27 juni
  • R3 Gelleråsen: 23 augusti

Varmt välkomna till vår unika gemenskap och kvalitativa bankörnings-event!

KONTAKT: Fredrik Skoghag SLC Racing, Telefon: ‭070-880 06 95‬ Mail: Fredrik@skoghag.com