Realcar och BadAss Parts in med priser till samtliga vinnare på Mantorp nu på lördag!

Beslutet att lägga all kraft och fokus på själva arrangemanget före att redan från Dag 1 jaga sponsorer har varit medvetet. Ingen vill i dagens läge satsa ordentligt på något utan att man konkret visat upp något, och mycket av årets säsong är för att bygga framtid för Time Attack i Sverige.

Dock är det svårt att tacka nej när vänner i branschen vill sponsra med priser till förarna, och idag presenterar vi BADASS PARTS och REALCAR som nya bidragare till alla vinnare på Mantorp Park imorgon!

Vi har redan nu backning av Autosmart och Lars Hansson Bil i arrangemanget, men just till finalen på Mantorp Park skjuter vi till med lite extra priser till alla de som tävlar.

– – – – –

REALCAR.SE med fina handskar och balaclaver till alla pallplatser: På lördag har alla som tävlar och når pallen endera av dessa priser att vinna.

Väljs ut av varje person individuellt, antingen ett par handskar eller en huva/balaclava:

När ni vunnit ber vi er att kontakta Markus Järlestam (+46733480385) på Realcar som ser till att ni får ert utvalda pris. Lägg sedan jättegärna upp en bild på er själva med priset och länka till TIMEATTACK.NU FACEBOOK samt givetvis REALCARS FACEBOOK.

– – – – –

BADASS PARTS bjuder på blandade häftiga prylar: Företaget med det blandade utbudet, har lovat nyckelringar och T-shirts till alla de som tar en pallplats.

De T-shirts som erbjuds är de ur DENNA KOLLEKTION till varje klassvinare, och vi ber er att kontakta DOM DIREKT för att lösa era priser. Alla på pallplats får en nyckelring!

Även där är det välkommet att på exempelvis eran Facebook lägga upp en bild och länka till BADASS PARTS FACEBOOK!

– – – – –

Nu är det inte långt kvar till start, det finns ett fåtal platser kvar i några klasser- tveka inte att ringa Micke (+46738121190).