Ultra Motors går in som ny klass-sponsor i Pro!

En av Sveriges förnämsta och förmodligen i det tysta mest meriterade företag som specialiserar sig på tjänster och produkter inom motorbyggen har anslutit till serien- ULTRA MOTOR!

Det är med extra stor stolthet vi får ombord ett företag med så starkt varumärke bland de "som vet" på scenen. De kommer bidra med ett pris värt 5000:- till klassvinnaren i Pro-klassen.

Till vardags jobbar de med motorer för renodlad racing och har gjort det i decennier. De senaste 10 åren har dock intresset bland gatbilar ökat, och de har mer än ett bygga på sin lista som många känner till; men vars motors konstruktör sällan ges tillkänna.

Om ni däremot tar er an en tankegåta att de jobbat väldigt mycket med Fords Fiesta Pikes Peak satsning ett par år bakåt, och det sedan även hamnat en likadan drivlina i en mycket känd "Gymkhana-profils" bil- så vet ni var nivån ligger…

Vi hälsar ULTRA MOTORS (KLICKA!) välkomna ombord, och hoppas också få finbesök så de själva kan utvärdera och se vilken potential som finns i serien!