Rejsa.nu, Sveriges största forum för trackday & banåkare följer med på trippen till Rudskogen, Norge!

Intresset för serien redan under premiären 2012 har varit långt över förväntan; och antalet "vi bygger för 2013" har vi hört mer än en gång.

Lagom till att vi stängt anmälan fick vi ett sent tillbud när representat från Sveriges största forum för banåkare och trackday, REJSA.NU skrev upp sig i form av veteranen Magnus Thomé!

Citat från hemsidan:

"Har du inte kört nya långa Rudskogen? Backig och kurvig på bästa tänkbara sätt säger de som provat och jag har varit extremt sugen att åka dit för att äntligen få känna på den nya banan.

Så jag ser verkligen fram emot träffen med Timeattack.nu nu på fredag den 17'e augusti!

Extra skoj är att jag tänker ta tillfället i akt att testa att delta i tävlingsserien Timeattack.nu genom att styra bilen mot Norge och köra deras deltävling på Rudskogen i den.

Plus köra vartenda gatbilsbanträffspass hela dagen med den också förstås  Det finns platser kvar till banträffen om du är sugen att köra Rudskogen på fredag!"

-Magnus Thomé, admin – Rejsa.nu.

Ni som inte vet vem Magnus är har nog inte hängt med genom åren när det gäller Svenska trackday-scenen. Han har figurerat i otaligt många sammanhang, och driver som skrivet den största knutpunkten för oss entusiaster i REJSA.NU som vi mer än uppmuntrar er att gå med i.

Vill ni veta vad som lockar med Rudskogen och varför det har rykte om sig att vara norra europas absolut vackraste bana, se inte längre än nedan film:

 

Vad Magnus tar med sig till Rudskogen var vid denna pressrelease inte klart, men han har om man gått efter flera artiklar i tidningen BILSPORT genom åren; visat en förkärlek för BMW.

Vi får helt enkelt se?!

Vi är väldigt glada över detta, och ser med värme fram emot att få en objektiv och kritisk granskning av denna herre!

Då vi stängt stora anmälan finns nu bara en kort "reservlista" kvar med platser till trackday/Time Attack.