TimeAttack.nu presenterar sin officiella fotograf på Rudskogen: Henrik Oulie

Ikväll går vi ut med att i samarbete med våran mediapartner SUPERIOR presentera seriens officiella fotograf på plats på Rudskogen- HENRIK OULIE MEDIA.

Ett av seriens löften till er deltagare och överhuvudtaget en fundamental del i hur vi bygger varumärket kring serien; är premium media på alla fronter.

Vi vill därför ta chansen och visa upp norske Henriks portfolio med axplock av bilder från tidigare trackdays han bevakat, och hoppas ni redan nu ser fram emot att se träffens foton lika mycket som vi:

"Henrik är en ung kille som klev in som "prospect" i SUPERIOR SELECTED inför säsongen, men utvecklats enormt på kort tid- och vi ser fram emot att han får representera oss i TimeAttack.nu.

Vi tror han kommer göra fans, förare och framtida sponsorer inom serien mer än nöjda under detta spännande äventyr i Norge!"

Mikael Jarosinski, mediaansvarig TA.nu.

 

 

 

 

 

 

Med flera Gatebil-event under bältet har Henrik god erfarenhet av att fota fartmonster, ett av dom som vi kommer få se på plats är bl.a. Lars Harlem från TEAM YELLOW med sin Subaru Impreza:

Vad som tillslut sker bland de snabbaste bilarna står bara skrivet i stjärnorna. Kan vi svenskar roffa åt oss vinter i samtliga klasser, eller kan norrmännen lyckas försvara hemmaplan…?

Resterande medier som fått ackreditering godkänd listar vi under morgondagen.

Se till att spana in HENRIK OULIE MEDIA FACEBOOK för fler läckra bilder!