Samtliga Partners & Sponsorer Riksmästerskap i Time Attack 2013 (Uppdaterad 130524)

Här kommer vi löpande lägga upp våra partners med en kort beskrivning om deras verksamhet och ram för sponsring.

I takt med att vi ökar möjligheter att bli en partner/sponsor till serien kommer det bli en mer dedikerad del på hemsidan till detta.

Har ni förfrågningar gällande att vilja stötta en av de hetaste nya Motorsporterna i Sverige skickar ni förfrågan till: mikael@superiorimports.se.

– – – – –

Takata Racing:

Ett av världens mest etablerade och populära märken på race-säkerhetsbälten. Vi är otroligt stolta över att ett så starkt varumärke själva hörde av sig för möjligheten att bli en partner till serien och bidra till dess utveckling.

De kommer sponsra med otroligt fina priser till varje klassvinnare sett över säsongen.

– – –

Race Consulting:

Vår leverantör av tidtagningen har en gedigen bakgrund inom Rally & Racing och använder utrustning likvärdig högsta internationella nivån exempelvis klassiska Le Mans.

Ägare och ytterst ansvarige Magnus Carlsson har gått in helhjärtat i att utveckla serien, och sponsrar förutom med subventionerade proffstjänster rakt av så att ingen förare behöver betala transponder-avgift.

Pean Sweden:

 

PEAN Sweden är ett specialistföretag inom främst broms- och chassiuppgraderingar med fokus på personlig service och kunskap sedan 2002.

PEAN representerar Akrapovic, Carbotech, DBA, Helix, Milltek, Nitron, PFC, RAYS/Volk, StopTech och Whiteline.

Till serien sponsrar PEAN bl.a. med priser till tredjeplatserna i serien.

– – –

Realcar:

Realcar är ett av Sveriges mest välryktade företag inom Styling & Tuning-tillbehör sedan tidigt 2000-tal. Sedan förra året nytt ägande och därmed bättre service än någonsin.

Till TA.nu sponsrar Realcar med priser till alla på pall-plats i båda "Club-klasserna". Även de slutgiltiga Top 3 i varje klass över hela serien får priser.

Man blir dessutom en avgörande eventpartner på TimeAttack.nu-festivalen under finalhelgen, där de kommer ha fulla ansvaret över en 150 bilar stor utställning (mer info kommer).

Pokalhuset.se:

Pokalhuset bistår med pokaler av hög kvalitet till samtliga deltävlingar.

– – – 

Dekorteknik.com:

Våra nummerskyltar och streamers i vindrutan är tillhandahållna av Dekorteknik.com.

De kommer bistå med service på plats samtliga deltävlingar, samt se till att fylla alla våra behov för flexibilitet inom tryck. 

– – –

Lars Hansson Bil:

Tack vare Lars Hansson bil har vi bärgningsfordon av högsta klass på plats varje deltävling.

– – – 

JRM Racing & Motul oljor:

I en skräddarsydd överenskommelse knyter vi en sann ambassadör på flera sätt och vis för serien i JRM Racing, en av Sveriges sedan många år bästa tuningfirmor.

De tar med sig ett varumärke de jobbar intimt ihop med, Motul prestandaoljor och sponsrar med fina priser till andraplatserna och mer i serien.

– – – 

Superior Imports & Media:

En av seriens två grundare och ägare har stort ansvar för Media & PR. De är annars kända för att vara Sveriges bästa importör av Japanska sportbilar och erbjuder delar & verkstadstjänster av hög kvalitet.

De går in med en direkt avgörande insats och har hand om Hemsida, Sociala medier, Foto & Video bland annat.

– – –

Rejsa.nu:

Ett av Sveriges genom åren bästa forum för entusiaster av Trackdays.

Vårt samarbete är främst i utvecklings-syfte, att scenen vi står på ska kunna utvecklas bl.a. med hjälp av utbyte av erfarenheter och löpande utvärderingar av våra event.

– – – – – 

Vi arbetar under högtryck för att i första hand göra våra förare 100% nöjda med sitt deltagande, det är fundamentalt för ett starkt varumärke och långsiktigt förtroende.

Under säsongen kommer vi försiktigt slussa in partners & sponsorer som är för serien samt förarnas långsiktiga bästa. Förfrågningar: mikael@superiorimports.se