Tidtagning 2013 i klass med Le Mans: Välkommen ombord Race Consulting!

Tid är allt i Time Attack, det är vad som gör sporten kompromisslöst enkel men ändå sofistikerad.

Till denna säsong har TimeAttack.nu anlitat och ingått i ett partnerskap med Race Consulting med stor gedigen bakgrund inom Rally & Racing.

– "Magnus Carlsson har länge försett den absolut högsta nivån av rally i Sverige med tidtagning, och det är en sport vi gärna blir smickrade över att jämföras med.

Med det nytänk Time Attack inför till dagens trackday-entusiaster som vill "kliva upp" lite mer; så krävs gedigna verktyg för detta.

Utan tvekan känner vi att vi är i trygga händer denna säsong och stolta över att ledande aktörer på specialkompetens som detta vill samarbeta med oss!

– Tävlingsansvarig TA.nu

Redan förra året satte TimeAttack.nu ribban högt för hur allt från förare som tävlar till publik som sitter bakom datorn hemma ska kunna följa alla bataljer på banan.

Det kommer hålla samma kvalitet med stor betoning på aktuella resultat lätta att följa t.o.m. i mobiler.

Vi vill ge ett extra stort tack för att Race Consulting i samband med detta även blivit en nyckelpartner överlag, som vi hoppas ska ge moment in i framtiden när Riksmästerskapet växer.

De har gått in generöst med bl.a. sponsring så att förare ej behöver betala någon extra avgift för lån av transpondrar; något vi som är måna om- dvs att förhandla fram bästa villkoren för våra piloter.

Vi kände det var avgörande för att spika avtalet som sträcker sig 2013 ut.

(Seriens chaufförer kan känna sig trygga i att deras hårda arbete med att bygga Sveriges värsta gatbilar kommer belönas… eller genomskådas?)

FAKTA OM TIMEATTACK.NU TIDTAGNING 2013:

Tillverkare Tag Heuer professional timing.

Franska mästerskapet, Le Mans och Brasiljanska mästerskapen använder samma sorts system.

FIM officiella tidtagningsutrustning för mästerskap.

Kan byggas ut ända upp till 32 mellantider.

Koppla till Tag Heuer photo finish kamera och ha alla passeringar på bild.

Vill ni visa er tacksamhet för att Race Consulting klivit ombord TA.nu tåget går det bra att "Gilla" deras Facebook: http://www.facebook.com/RaceConsulting